Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W blue voor A. den Hartog & Zn. BV

Publicatiedatum: 25-04-2019 19:54

De firma A. den Hartog & Zn. BV uit Oudewater heeft enige tijd geleden, via de Kemp Groep in De Meern, een Atlas 160W blue mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Atlas 160W wordt voornamelijk ingezet bij baggerwerkzaamheden.

De Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De mobiele graafmachine is af-fabriek voorzien van hydraulische steunpoten en een verlengde knikgiek voor meer bereik. Daarnaast is de Atlas 160W volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van A. den Hartog & Zn. BV. Denk hierbij aan o.a.: hydraulische snelwissel, dubbelluchtbanden, stalen spatborden, aanhangwagenstekkerdoos, kruisbediening, lekolieleiding, dansonderdrukking op de grondarm, startonderbreker, extra werkverlichting, opklapbaar treeplankje en camera aan binnenzijde lepelsteel met splitscreen.

Deze Atlas 160W wordt voornamelijk ingezet voor baggerwerkzaamheden waarbij een maai/baggerboot de bagger verzamelt en de kraan schept deze uit het water in de vrachtwagen.

Over A. den Hartog & Zn. B.V.
A. den Hartog & Zn. B.V. is inmiddels ruim 50 jaar een begrip in de wereld van het onderhoud van watergangen en groenvoorzieningen. Het bedrijf is in 1966 opgericht door dhr. A. den Hartog en heeft sinds die tijd een gestage groei doorgemaakt tot de florerende B.V. anno 2018. Vijftig jaar na oprichting staat de tweede generatie aan het roer. De firma wordt tegenwoordig gerund door de broers Kees en Bart den Hartog.

Werken met respect voor het milieu zijn belangrijke kernwaarden die A. den Hartog & Zn. B.V. hoog in het vaandel heeft staan. Om milieubewust en maatschappelijk verantwoord te ondernemen wordt er sterk gelet op het terugdringen van de CO2 footprint. Ook bij aanschaf van nieuw materieel wordt er zéér sterk gelet op milieu aspecten.

Bekijk de video