Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 250MH recyclingmachine voor Veldman

Publicatiedatum: 08-05-2019 20:24

Metaalhandel J. Veldman & Zonen B.V. uit IJmuiden heeft via Hans van Driel B.V. in Tiel een Atlas 250MH in gebruik genomen.
De Atlas 250MH mobiele recyclingmachine
is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur.

Deze circa 25 ton wegende mobiele recyclingmachine is voorzien van de nieuwste generatie 6-cilinder Tier 4 Final motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik. De Atlas 250MH heeft een vermogen van 175 pk en een bereik van circa dertien meter. Verder kenmerkt de Atlas 250MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De vier steunpoten zorgen voor optimale stabiliteit. De af fabriek al zeer complete Atlas 250MH is door Hans van Driel afgeleverd met een 5-armige poliepgrijper inclusief grijperophanging en grijperbeugel.

Over Metaalhandel J. Veldman en Zonen B.V.
Metaalhandel J. Veldman en Zonen B.V. is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van ijzer, non-ferrometaal en oud papier. Veldman is een oer-IJmuidens familiebedrijf met diepe wortels in de lokale samenleving. Veldman koopt ijzer, non-ferrometaal en oud papier rechtsreeks in van bedrijven en particulieren

Bekijk de video