Komatsu Europa introduceert PC360LCi-11 graafmachine

Gepubliceerd op 10-05-2019 18:25

Sinds zijn introductie heeft het succes van het Intelligent Machine Control-systeem van Komatsu graafmachines bij het leveren van stapsgewijze veranderingen in productiviteit, efficiëntie en kostenbesparing voor klantenbedrijven geleid tot erkenning als de benchmarktechnologie in de bouwsector. Met de introductie van de PC360LCi-11 kunnen klanten nu profiteren van deze voordelen bij grote infrastructuur- en grondverzetprojecten.

"Sinds we de PC210LCi-11 introduceerden, hebben klanten de mogelijkheden gezien om onze intelligente machinebesturingstechnologie te gebruiken voor taken waarvoor meer grond moet worden uitgegraven, en velen hebben gevraagd om een grotere machine om die voordelen te leveren", zegt Rob Macintyre, Product Manager bij Komatsu Europe. "Met de lancering van de nieuwe PC360LCi-11 beantwoorden we aan die vraag van klanten en we zien enorme mogelijkheden om grote productiviteits-, efficiency- en kostenbesparingswinsten te realiseren in dit soort toepassingen."

Het bedieningsgewicht van de PC360LCi-11 varieert van 35.600 - 36.200 kg, afhankelijk van de configuratie, en heeft een maximale aanbevolen laadbakcapaciteit van 2.66m3. De zuinige EU Stage IV Komatsu SAA6D114E-6-motor levert een netto 192 kW / 257 HP @ 1.950 tpm op. De nieuwste KOMTRAX-telematica en het Komatsu Care-onderhoudsprogramma voor klanten bieden het beste vlootbeheer en -ondersteuning, beschermen de machine tegen misbruik en garanderen maximale efficiëntie en uptime.

Bron: Komatsu

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!