Communicatie software Groen, Grond en Infra

Primeur: Kobelco SK85MSR-7 voor Kennis

Publicatiedatum: 28-05-2019 18:55

Kennis Grondwerken uit Rijsbergen heeft, via de Kemp Groep in De Meern, de compleet vernieuwde Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Weer een echte primeur want dit is de eerste Kobelco SK85MSR-7 die in Nederland is afgeleverd. Eerder werd de Kobelco SK75SR-7 ook opnieuw geïntroduceerd.

De toch al populaire 8 tonners van Kobelco blijken in hun nieuwe uitvoering de verwachtingen meer dan waar te maken. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs om de SK75SR-7 en/of SK85MSR-7 zelf te ervaren!

De nieuwe SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Belangrijkste verbeteringen:

  • Cyclustijd verbeterd met 15%.
  • Graafsnelheid arm verbeterd met 37%.
  • Hefsnelheid beladen giek verhoogd met 38%.
  • Nieuw cabine interieur met verbeterde stoel met luchtvering.
  • Motorvermogen verhoogd met 23%.

Meest in het oog springende veranderingen in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

Deze Kobelco rupsgraafmachine voor Kennis is door de Kemp Groep onder andere uitgerust met hydraulische snelwissel, startonderbreker, gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. De machine is afgeleverd met brede bak, dieplepel bak en privacy folie op het achterraam en de achter zijramen. De firma Kennis vervangt met deze aankoop een Kobelco SK85MSR uit 2015.

Bekijk de video
Bron: Kemp Groep