Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor de Gebr. Tolenaars

Publicatiedatum: 10-06-2019 12:39

De Gebr. Tolenaars uit Nieuwendijk heeft onlangs, via Hans van Driel B.V. in Tiel, een zeer complete Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Dit is alweer de derde Atlas voor Tolenaars. Naast deze Atlas machines heeft Tolenaars ook een Kobelco SK180LC rupsgraafmachine in gebruik.

Naast een schone en zuinige Deutz motor kenmerkt de compact gebouwde Atlas 140W zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine. De Atlas 140W is door Hans van Driel compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Deze Atlas 140W is bijvoorbeeld voorzien van Nokian banden 710/40R22,5, een koker in het schuifblad, stalen spatborden, een snelwissel, hefarmdemping en een stekker voor een aanhangwagen op de onderwagen.

Over Tolenaars
In 1959 startten de Gebr. Tolenaars met als specialisme het maaien van erwten en granen en het uitmaaien van sloten en kreken. De hoofdtak was toen echter nog het akkerbouwbedrijf. In de loop der jaren zijn de Gebr. Tolenaars steeds meer gaan werken voor gemeentes en waterschappen waardoor er een grotere diversiteit aan werkzaamheden ontstond. In de jaren 70 zijn de werkzaamheden uitgebreid naar een compleet pakket aan diensten: bermonderhoud, onderhoud van watergangen en overige werkzaamheden in cultuurtechnisch werk en groenvoorziening. De afgelopen jaren zijn de Gebr. Tolenaars verder uitgegroeid tot een deskundig, innovatief en betrouwbaar bedrijf.

 

 

Bekijk de video
Bron: Kemp Groep