Communicatie software Groen, Grond en Infra

Donderdag 20 juni - ITT-event

Publicatiedatum: 17-06-2019 17:50

Donderdag is het zover: het ITT-event opent dan haar deuren voor meer dan 250 collega's en deskundigen in transport.
Nog niet aangemeld? Geen paniek. Ga snel naar de eventsite en meld u vandaag nog aan.

Waarom mag u deze editie beslist niet missen?

 

Live demo's
U krijgt alle innovaties in transportautomatisering live te zien onder één dak.

Inspirerende presentaties
Verhalen uit de praktijk en een levendige discussie met de nieuwe voorzitster van TLN zullen u inspireren om de komende maanden de juiste stappen te zetten om meer marge te creëren in de business. Alles wordt in goede banen geleid door onze enthousiaste dagvoorzitter, Walther Ploos van Amstel.

Gezellig samenzijn
Velen hebben zich al aangemeld. Met meer dan 250 collega's en deskundigen in transport en logistiek krijgt u ruim de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Lekker verzorgd met een hapje en drankje.

Gezonde ontspanning
De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Even alle zorgen vergeten en de lachspieren oefenen met de satirische act van cabaretier Armand Schreurs. Want lachen is gezond, toch!

Leuke verrassingen
U gaat weer helemaal opgeladen naar huis met een pak aan nuttige informatie, praktische tips en een leuke verrassing. Met een beetje geluk wint u misschien een mand heerlijke Belgische dorstlessers voor deze zomer.

Het programma van het event vindt u op www.itt-event.nl. Het event start om 12.00 uur en is gratis voor transporteurs/vervoerders.

Meld u vandaag nog aan