GPS meet- en uitzetapparatuur: begrijpelijk én bereikbaar voor iedereen

Gepubliceerd op 02-07-2019 20:34

Steeds meer wet- en regelgeving vanuit de overheid bepaalt dat een opdrachtgever moet aantonen wat hij aan het doen is. Ook bij het uitvoeren van een grondwerkconstructie. Dit is een hot item voor kleinere bedrijven die GPS apparatuur niet elke dag gebruiken en hier normaliter dure apparatuur of landmeters voor inhuren. Maar nu kunnen ook zij snel en nauwkeurig alle grondinfra disciplines in kaart brengen.

De 10.1 inch tablet is altijd goed leesbaar en te bedienen, óók bij regen en felle zon.De 10.1 inch tablet is altijd goed leesbaar en te bedienen, óók bij regen en felle zon.

"Wij maken meten en uitzetten met GPS begrijpelijk én bereikbaar door onze scherpe prijsstelling," zegt Alex Groenendaal, eigenaar van Surveyour. Het bedrijf levert hoogwaardige GPS meet- en uitzetapparatuur voor de bouw, infra, GWW en agri. "Maar wij bieden zoveel meer", vervolgt Groenendaal. "Onze klant kan blijven vertrouwen op de kennis en ondersteuning van ons Surveyour team."

 

Ondersteuning en service

"De eindgebruiker krijgt bij aanschaf van onze Surveyour GPS meetstok een korte instructie van iemand uit ons team. Deze persoon blijft het vaste aanspreekpunt omdat die het beste weet waar en welke extra ondersteuning nodig is. De apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en men kan direct aan de slag met de opmeting van alle nutsvoorzieningen. Door slechts één keer door de gehele sleuf de route af te leggen, worden alle belangrijke koppelingen, zadels en afsluiters vastgelegd. Wanneer er tijdens het meetwerk nog vragen zijn, kan de contactpersoon van Surveyour 'on the fly' helpen. Door direct via internet op het scherm mee te kijken, kunnen vragen doeltreffend beantwoord worden of kunnen er desgewenst handelingen uitgevoerd worden. Al doende krijgt de eindgebruiker de basisfuncties –en steeds meer extra functionaliteiten- eenvoudig onder de knie."

 

Hoogwaardige toegankelijke meetapparatuur

Surveyour levert hoogwaardige meetapparatuur die gebruiksvriendelijk én betrouwbaar is. "Je kunt er snel, efficiënt én op centimeterniveau meet- en uitzetwerkzaamheden mee uitvoeren. Werkelijk alle eindgebruikers (ook zonder landmeetkundige opleiding) zijn in no-time aan de slag en behalen snel resultaat. De bijbehorende meetsoftware is geschikt voor gegevensbestanden in de meest voorkomende bestandsformaten. Het meetwerk opgedaan in het veld, kan in een gemakkelijk te leren CAD-softwarepakket worden verwerkt: Pythagoras CAD. Deze sluit perfect aan bij alle behoeften voor de GWW-sector. Wij hebben een prima samenwerkingsverband met onze partner Pythagoras, temeer omdat zij dezelfde manier van werken hanteren: het bieden van één-op-één ondersteuning op momenten dat het er toe doet." Groenendaal besluit: "Met de Surveyour GPS meetstok en de Pythagoras CAD software transformeer je de GPS opmeting naar een professionele rapportage voor je opdrachtgever."

Tekst: Susan Peek  
Beeld: Surveyour / Van Veen Infra BV

 

Foto: Door slechts één keer door de gehele sleuf de route af te leggen, is de GPS-opmeting van alle nutsvoorzieningen gedaan en worden alle belangrijke koppelingen, zadels en afsluiters vastgelegd.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!