Communicatie software Groen, Grond en Infra

Anema Demo Days 2019

Publicatiedatum: 06-08-2019 19:12

'Niets is onmogelijk' is het motto bij team Anema, sinds 2014 Doosan dealer voor de vier noordelijkste provincies van Nederland.

Met meer dan 40 jaar ervaring staat Siep Anema aan het roer van zijn machinehandel in het Friese Arum, welke met inmiddels zo'n dertig werknemers een begrip is in de wereld van Grond- Weg- en Waterbouw. Vanuit heel Nederland is er vraag naar specifieke aanpassingen aan machines en is er in het Arumse een zeer breed scala aan diverse uitrustingsstukken en bakken te vinden. Met een eigen graafbakken productielijn kunnen we snel uit voorraad leveren. Tevens is er een gespecialiseerde constructie afdeling waar klantspecifieke graafbakken en gieken worden gemaakt en- of aangepast. Kortom een veelzijdig bedrijf waar men met veel passie het merk Doosan vertegenwoordigd.

Dat niets onmogelijk is bij Anema Arum is was tijdens de zeer goed bezochte Demo Dagen te zien! Op een uniek locatie hebben we de zandput van Van der Wiel te Nij Beets omgetoverd tot een heuse 'zandbak arena', waar naar hartelust gespeeld kon worden. Blikvangers waren o.a. de DX225LC-5 amfibie-uitvoering van Bell Dredging Pump en de DX300LC-5 van Jelle Bijlsma te Giekerk met 12 meter lange giek, extra ballast en een 1800 liter AA graafbak.

Van de 31 aangeleverde machines konden de bezoekers 23 daadwerkelijk testen. De gehele Doosan range stond opgesteld, alle machines van 1 tot 50 ton. Stuk voor stuk uniek exemplaren, waaronder de Black Edition Quarts track! De shovels DL200, DL220, DL280 en DL420 CVT stonden geen minuut stil en het pilot model DX35-Z mini graafmachine werd door jong en oud bediend.

De catering heeft hard gewerkt om o.a. 900 broodjes hamburger, warm vlees en shoarma, 300 broodjes ham en kaas, 700 bekers koffie en thee, 550 stukjes Fries oranje koek, 850 glazen frisdrank, 500 glazen bier, 100 flesjes 0.0 en 300 ijsjes uit te delen. Onder de bezoekers zijn er 8 Doosan miniatuur Black Edition DX140W-5 verloot en speciaal voor deze demo dagen waren er diverse gadgets gemaakt welke uitgedeeld werden.

Met het gehele Anema Demo Team kunnen we terugkijken op geslaagde Demo Days en constateren we dat we samen met onze klanten en relaties nog enthousiaster over het Doosan product zijn geworden.

Enkele machines zijn linea recta naar de klant op locatie gebracht waar ze als demo zijn ingezet. De onderhandelingen over aankoop zijn volop aan de gang. Tevens is er grote belangstelling voor de Black Edition Quarts tracks.