Scania op Transport Compleet Gorinchem 2019

Gepubliceerd op 09-08-2019 17:56

Focus op 50 jaar V8, duurzaamheid en Driver Services.

Het zal niemand zijn ontgaan. Dit jaar bestaat Scania's legendarische V8 motor 50 jaar en gedurende heel 2019 wordt daaraan de nodige aandacht geschonken. Ook deze editie van Transport Compleet vormt daarop geen uitzondering. Het huidige programma Scania V8 motoren is uniek in de branche en levert zowel de nodige brute kracht voor elke zware toepassing als een duurzame en zuinige transportoplossing. Op de stand in Gorinchem presenteert Scania haar Special Edition S650 V8, die speciaal voor dit jubileumjaar is ontworpen. De tweede trekker op de stand is uitgerust met een 13-liter SCR-only motor; de zuinigste diesel/HVO motor in de geschiedenis van Scania. Onlangs kreeg deze motor, voor het derde jaar op rij, de prestigieuze Green Truck of the Year Award in een directe confrontatie met de belangrijkste concurrenten.

Uiteraard beperkt de aanwezigheid van Scania op de beurs zich niet alleen tot de voertuigen. Voor de professionele vervoerder is de ondersteuning via een uitgebreid pakket services minstens zo belangrijk. Hiervoor zullen medewerkers van Scania Finance, Scania Insurance, Premium Services, Connected Services en Parts ook in Gorinchem aanwezig zijn.

Zo maakt Scania Driver Services op de stand voor klanten een snelle analyse van het rijgedrag van de chauffeurs om direct vast te stellen welke efficiencyverbeteringen er nog te realiseren zijn.

U vindt Scania op Transport Compleet Gorinchem op stand B120. De beurs vindt plaats van 3 t/m 5 september a.s. in de Evenementenhal te Gorinchem.

Bron: www.scania.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!