Communicatie software Groen, Grond en Infra

Totaaloplossing voor Recycling Diemen

Publicatiedatum: 13-08-2019 17:47

Recycling Diemen, een dochter onderneming van Milieu Service Nederland is het startpunt voor de recycling van papier, plastic, hout, puin en oud ijzer. Hier worden afzetcontainers geleegd en afvalstromen aangeleverd door hun partners en relaties. De diverse afvalstromen worden door hun verder gescheiden en voorbereid tot optimaal verwerkbare afvalstromen voor de recyclingpartners.

De verschillende afvalstromen worden vervolgens verwerkt tot nieuwe grondstof, halffabricaat of energie. Zo geven zij waarde aan uw afval en werken we samen aan een duurzame toekomst in een schonere wereld.

Milieu Service Nederland is een groeiend bedrijf en dat geldt ook voor de shovel op de locatie Diemen. De capaciteit van de oude shovel was te klein en werd er gezocht naar een grotere machine. De keuze voor de Ljungby was vanwege de superieure prestatie (wat ook de slogan is van Ljungby) en de duurzaamheid van de machine. De Ljungby L11 is gespoten in de bedrijfskleur en voorzien van extra camera, bluespot en flitslampen op de achteruit.

bron: www.werklust.nl