Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wie is de beste machinist van Nederland?

Publicatiedatum: 19-08-2019 18:03

Na 8 jaar organiseert Pon Equipment weer een wedstrijd om de nationale titel. De drie voorrondes zijn inmiddels geweest en de negen finalisten zijn bekend. Zij strijden tijdens de finale op zaterdag 7 september om de felbegeerde titel 'Beste Machinist van Nederland'. Dit levert automatisch drie finalisten op voor deelname aan het Europees kampioenschap in Malaga in oktober.

Op weg naar de wereldtitel
De drie beste Nederlandse machinisten vertegenwoordigen ons land tijdens het Europees kampioenschap van de Global Operator Challenge 2019 in Malaga. De Europees kampioen doet vervolgens mee aan de wereldwijde finales die plaatsvinden tijdens de Conexpo-Con/Agg in maart 2020 in Las Vegas. De prijs? Een “VIP”-trip voor twee naar een Caterpillar faciliteit naar keuze.

Kom naar de finaledag
Wilt u niks van deze spannende finaledag missen? Dan heten wij u op zaterdag 7 september van harte welkom bij IPC Groene Ruimte in Arnhem.
De deuren openen om 9:30 uur. Kom een kijkje nemen of moedig uw favoriet aan. We maken er samen een mooie finaledag van!

Datum en tijdstip
Zaterdag 7 september 2019
10:00 - 17:00 uur

Locatie
IPC Groene Ruimte
Koningsweg 35
6816 TG Arnhem

Klik hier en schrijf u direct in als bezoeker via het inschrijfformulier.
Bron: www.pon-cat.com/nl