Tweemaal Kobelco SK85MSR-7 voor Bijlsma

Gepubliceerd op 17-09-2019 16:00

De firma Jelle Bijlsma BV uit Giekerk, provincie Friesland heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, twee compleet vernieuwde Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachines in gebruik genomen.
Naast de SK85MSR-7 is ook de Kobelco SK75SR-7 compleet vernieuwd.

De nieuwe Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende veranderingen in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De al populaire 8 tonners van Kobelco blijken in hun nieuwe uitvoering de verwachtingen meer dan waar te maken. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs om de SK75SR-7 en/of SK85MSR-7 zelf te ervaren!

Over Jelle Bijlsma BV
Sinds 1961 is Jelle Bijlsma BV actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler binnen de sector. Vanuit twee locaties in Friesland (Giekerk en Kootstertille) opereren ze met ongeveer honderdtwintig medewerkers in Noord-Nederland in de deelmarkten: GWW, Groenonderhoud, Sloopwerken en Recycling en Transport. De directie van Jelle Bijlsma BV, Van Assen BV en TNF streeft naar kwaliteit-, veiligheid- en milieu bewustwording in alle geledingen van het bedrijf. Jelle Bijlsma creëert daarbij meerwaarde voor opdrachtgevers, aandeelhouders, partners en medewerkers van Jelle Bijlsma.

Bron: www.kemp-groep.nlBekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!