Communicatie software Groen, Grond en Infra

Tweede Kobelco sk75sr-7 stage 5 rupsgraafmachine voor JDB groep

Publicatiedatum: 25-10-2019 18:37

De firma JdB groep uit Hoofddorp heeft, via de Kemp Groep in De Meern, nóg een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Eerder dit jaar nam JdB al de eerste SK75SR-7 in gebruik. Deze zeer compleet uitgeruste machines zullen voornamelijk ingezet worden voor dijkwerken.

De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachines zijn volledig naar de wensen van JdB groep opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. hydraulische kantelsnelwissel, overdruk voorbereiding, gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. De machines zijn afgeleverd met brede bak, dieplepelbak, banaanbak en palletvorken en daarnaast volledig in de bedrijfskleuren van JdB groep gespoten en voorzien van belettering.

De twee SK75SR-7 rupsgraafmachines zullen ingezet worden voor dijkwerken zoals dijkversterkingen en het plaatsen van kades, damwanden en beschoeiing

Over JdB Groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 70 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodem gerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Geïnteresseerd? Bekijk www.jdbgroep.nl voor meer informatie. 

Artikel en foto: JDB Groep