Communicatie software Groen, Grond en Infra

Verachtert lanceert sloopscharen inruilactie

Publicatiedatum: 28-10-2019 18:21

Vanaf heden heeft Verachtert Nederland de ‘Sloopscharen Inruilactie’ gelanceerd. Gebruikte sloopscharen, crushers en pulverizers van ieder merk en ieder bouwjaar kunnen worden ingeruild. Verachtert geeft, naast een aantrekkelijk inruilvoorstel, ook extra inruilvoordeel op de eigen VT300 serie sloopscharen.

Samenwerking
Verachtert kan dankzij haar eigen afdeling Used & Rental een aantrekkelijk inruilvoorstel bieden voor ieder aangeboden sloopuitrustingsstuk. Vervolgens wordt er met ondersteuning vanuit de leverancier een scherpe offerte met extra inruilvoordeel aan de klant gepresenteerd.

VT300 serie
Voor veel professionele slopers in binnen- en buitenland is de Verachtert sloopschaar VT300 een onmisbaar stuk gereedschap. Met de keuze uit zes verschillende uitwisselbare bekken kunnen alle voorkomende sloopklussen snel en vakkundig worden uitgevoerd.

Wissel de bek binnen 10 minuten
Het basisjuk van de VT300 sloopschaar maakt gebruik van een nieuw vergrendelsysteem. Het verwisselen van de bek duurt daardoor slechts 10 minuten. Dit is niet alleen veel sneller als zijn voorganger maar het wisselen is nu ook een stuk veiliger en eenvoudiger.

Iedere machinist kan deze handeling zelfstandig uitvoeren op het sloopproject met behulp van basis gereedschappen. Iedere bek is volledig uitgevoerd met verwisselbare slijtdelen, hierdoor is oplassen vrijwel onnodig en wordt vermoeidheid van het moedermateriaal voorkomen.

Gepatenteerde SpeedBooster
In het ontwerp van de VT wordt gebruik gemaakt van de gepatenteerde SpeedBooster technologie. Dit is een combinatie van een speedvalve en boostertechnologie. Deze unieke combinatie zorgt voor de kortst mogelijke cyclustijden en de grootst mogelijke sluitkracht. De booster is een jarenlang bewezen en betrouwbaar concept voor het verhogen van de cilinderdruk.

Ophanging VT300 sloopschaar
De ophanging van de sloopschaar is standaard geschikt voor het CW snelwisselsyteem. Maar ook andere ophangingen, waaronder Oil-Quick, zijn eenvoudig te monteren door een doordachte boutconstructie.

Artikel en foto: Verachtert

Klik hier om naar de campagnepagina te gaan