Communicatie software Groen, Grond en Infra

De winnaars van de Matexpo-drones.

Publicatiedatum: 20-11-2019 17:05

11 t/m 15 september jl. was de Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu.

Omdat het voor de Nederlandse bezoekers een lange rit is naar het beursterrein in Kortrijk bedacht de organisator van Matexpo een leuke incentive. Om de leden en het lezerspubliek van Entreeding.com aan te moedigen aanmoedigen deze internationale vakbeurs te bezoeken werden 3 drones verloot onder de Nederlandse Entreeding lezers die de Matexpo bezochten.

De winnaars zijn: Loon- en Grondverzetbedrijf Altena V.O.F. - B & S Grondverzet - Transportbedrijf Reuten B.V. 

Matexpo en Entreeding bedanken alle Nederlandse Entreeding lezers voor hun komst en wensen de winnaars veel plezier met hun prijs.

 

Nieuwe Belgische vakbeurs voor infra en ruwbouw in 2019

Met de nieuwe vakbeurs Techni-Mat spelen het Belgische Matexpo en InfraTech (Rotterdam Ahoy) in op een groeiende behoefte in de branche: een platform waar kennis en  techniek over infra en ruwbouw onder één dak zijn samengebracht.

Gregory Olszewski, Managing Director Matexpo: “Matexpo was al een tijdje op zoek naar diversificatie van de portefeuille beurzen en events. Met de know-how en het team dat we vandaag in huis hebben, is het duidelijk dat de ambitie verder strekt dan de organisatie van de beurs Matexpo alleen. Daarom zochten we naar de ontwikkeling van eigen nieuwe initiatieven, al dan niet gelieerd aan de bouwsector. Maar ook een joint venture was een optie. En zo kruisten de paden van InfraTech en Matexpo elkaar. Zowel het directiecomité als de Raad van Bestuur van Matexpo waren meteen enthousiast.”

Techni-Mat richt zich op aannemers uit de infra en ruwbouw, technisch directeurs, inkopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden, nutsbedrijven  en private opdrachtgevers. De standhouders zijn fabrikanten en  toeleveranciers van bouwmaterialen voor infra en ruwbouw, gespecialiseerde aannemers en brancheorganisaties. Voor het kennisprogramma en de op de beursvloer plaatsvindende conferentie wordt nauw samengewerkt met zorgvuldig geselecteerde ambassadeurs:

Samenwerking met ambassadeurs als overheden, federaties als de Confederatie Bouw, ADEB, Bouwunie, EBP, Constructiv, VDAB, OCW, WTCB, FABA, EuPave, Infobeton, Vlario, en Vlawebo. Daarnaast krijgen ook het Belgische Agentschap Wegen & Verkeer en het Nederlandse Rijkswaterstaat Waterwegen een rol, net als de Nederlandse brancheverenigingen in bouw en infra.

Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Rotterdam Ahoy: “Met InfraTech bedient Rotterdam Ahoy de volledige Nederlandse infra-, bouw- en installatiesector. Maar net als Matexpo zagen we door concrete belangstelling vanuit de markt een kans om onze expertise en know-how ook op andere gebieden in te zetten. Met Techni-Mat zetten we een nieuwe vakbeurs in de Belgische markt die over landsgrenzen durft te kijken. Met nieuwe en veelbelovende technieken en innovatieve materialen waarmee de branche kan laten zien dat ze klaar is voor de uitdagingen van de toekomst. Ik weet zeker dat deze samenwerking tot iets moois zal leiden.”

Techni-Mat - 25-26 maart 2020 - Kortrijk Xpo (België)

www.matexpo.com/nl
www.techni-mat.eu/


Techni-Mat - 25-26 maart 2020 - Kortrijk Xpo (België)Techni-Mat - 25-26 maart 2020 - Kortrijk Xpo (België)