Communicatie software Groen, Grond en Infra

Pon Equipment lanceert Arie Fixt ‘t: een service-app voor minigravers en compacte wielladers

Publicatiedatum: 06-12-2019 17:22

Om voor klanten service en onderhoud van de Compact modellen makkelijker te maken, komt Pon Equipment vanaf begin december met een nieuwe app: Arie Fixt ‘t. De app geeft inzicht in preventief onderhoud en ondersteunt de klant bij acute reparaties. De klant kan in de app snel onderdelen bestellen en onderhoud zelf uitvoeren met heldere instructies. Daarnaast kan de klant een betrouwbare monteur inschakelen om dit voor hem te doen.

Haal meer uit je machine met Arie

Klanten krijgen via de app inzicht in de draaiuren van de machines en het vereiste onderhoud. Via de mail en een pushbericht wordt de klant herinnerd aan onderhoud op zijn machine. Vervolgens kan hij gemakkelijk alle benodigde Caterpillar onderdelen bestellen die Arie heeft samengesteld in een pakket of dit onderhoud inplannen bij een monteur. Hiermee behoudt de machine zijn garantie, voorkomt stilstand en verhoogt hij de restwaarde van de machine.

Waar je ook werkt, Arie fixt je machine

Naast preventief onderhoud kan de klant ook acute reparaties aanvragen via Arie. De app brengt klanten van Pon en monteurs gemakkelijk en snel met elkaar in contact. Arie Fixt ’t start met 5 servicevestigingen van Pon Equipment, later worden hier lokale servicepartners aan toegevoegd. Arie Fixt ‘t zorgt zo voor extra transparantie en houdt de kwaliteit van het onderhoud hoog. Goed onderhoud en reparatie aan machines wordt zo toegankelijk en vertrouwd. Dus zit je in de penarie? Fix het met Arie!

Meer weten over Arie en voor welke modellen Arie nog meer geschikt is? Bekijk dan www.ariefixthet.nl

Of download hem direct voor iPhone: klik hier
Of download hem hier voor Android: klik hier