Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK10SR-2 voor Smink Infra

Publicatiedatum: 10-12-2019 19:03

De firma Smink Infra uit Nijkerk heeft onlangs, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK10SR-2 minigraafmachine in gebruik genomen. Binnen het machinepark van Smink met voornamelijk grote machines is deze nieuwe minigraver al snel onmisbaar geworden.

De Kobelco SK10SR-2 wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2. Deze Kobelco minigraafmachine is zeer vlot uit voorraad leverbaar.

Naast een hydraulische snelwissel is de Kobelco minigraver door de Kemp Groep afgeleverd met een brede bak, een banaanbak en een puinriek.

 

Smink Infra

Smink Infra uit Nijkerk is een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Smink streeft ernaar om de klant te ontzorgen. Zij helpen en denken mee met de opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen. Men houdt niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers. Smink heeft een team van 70 werknemers die elke dag helpen om de projecten professioneel af te handelen. Diverse medewerkers zijn al meer dan 25 jaar in dienst.

 

Foto's en artikel: Kemp Groep

Bekijk Smink Infra op Entreeding: