Communicatie software Groen, Grond en Infra

Stage 5 Schaeff wiellader voor Bode

Publicatiedatum: 31-12-2019 13:18

Landbouwbedrijf Bode uit Markelo heeft, via Zwienenberg Markelo, de nieuwste Schaeff TL100 Stage 5 wiellader in gebruik genomen. Deze Schaeff compacte, comfortabele en veelzijdige shovel wordt door Bode ingezet bij veel dagelijkse werkzaamheden op en rond de boerderij.

De Schaeff TL100 (Stage 5) is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

De motor voldoet aan de EU Stage V / EA Tier 4 final norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Verwisselen van aanbouwdelen is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulisch snelwisselsysteem. Hierdoor is de Schaeff TL100 shovel ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld het laden van een voermengwagen, pallets met goederen verplaatsen en allerlei andere klussen op en rond de boerderij.

Artikel en foto’s Kemp Groep

Bekijk de video