Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK350LC-10 voor Steenhuis

Publicatiedatum: 10-01-2020 17:01

B. Steenhuis sloopwerken uit Scheemda heeft onlangs een Kobelco SK350LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Hans van Driel B.V. heeft deze machine in nauwe samenwerking met de Kemp Groep afgeleverd. Binnenkort ontvangt Steenhuis ook een SK260LC-10 rupskraan.

De Kobelco SK350LC-10 rupsgraafmachine heeft een motorvermogen van 213 kW en de bakkracht bedraagt maar liefst 244 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK350LC-10 één van de zuinigste graafmachines in zijn klasse en uiteraard voldoet de SK350LC-10 aan de strengste milieueisen. De sterke constructie en bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat deze graafmachine zwaar werk aan kan en in lastige omstandigheden uitstekend presteert. Deze circa 36 ton wegende Kobelco rupsgraafmachine voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende mogelijkheden. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

De Kobelco SK350LC-10 is afgeleverd met o.a.: een dom onder de giek, opgebouwde watertank met sproei installatie, overdrukinstallatie, verzwaarde gereedschapskisten, cabinebescherming en extra camera’s.

Over B. Steenhuis
Al bijna honderd jaar is slopen en saneren het vakmanschap van B. Steenhuis Sloopwerken BV in Scheemda. Het ambachtelijk sloopwerk met voorhamer en breekijzer maakte in minder dan een eeuw tijd een ware revolutie door. B. Steenhuis Sloopwerken volgde de ontwikkelingen en is nu een modern, vakkundig en volledig gecertificeerd specialist in sloopwerken en saneringen. Kijk op www.steenhuis-sloopwerken.nl voor meer informatie.

Artikel en foto’s: Hans van Driel B.V.