Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case Benelux: Distriquipment

Publicatiedatum: 15-12-2004 18:57
Vooruitlopend op het officiele nieuws melden we dat het importeurschap voor Case voor de Benelux geregeld is.

Er komt namelijk een nieuwe Benelux-importeur Distriquipment die voor Belgie en Nederland afzonderlijk distributiebedrijven opricht. Of inmiddels opgericht heeft want Case werd tot 30 november geimporteerd in de Benelux door Bestmat in Schelle.

Belgie
Voor Belgie wordt een nieuw bedrijf opgericht dat Casetech gaat heten. Casetech werkt als regionaal dealer in elk geval samen met de huidige dealers Dannemark en Keymaco.

Nederland
Voor Nederland gaan Hansan Bouwmachines - met filialen in Heesch en Staphorst - en Schmidt Bouwmachines Almelo, Troost Bouwmachines in Numansdorp en Van de Vrande in Beek en Donk het merk Case vertegenwoordigen.

Daarmee is Hansan terug bij Case maar intensiever betrokken dan voorheen want de voormalig Case co-importeur (indertijd met Troost Bouwmachines) en recentelijk Komatsu-dealer Hansan in Heesch, geleid door vader en zoon Hans van der Heijden zijn de stuwende krachten achter Distriquipment en Casetech.

Hansan neemt op korte termijn afscheid van Komatsu. Nadere gegevens worden zeer binnenkort bekendgemaakt door de nieuwe Benelux-importeur.