Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK17SR voor Toine van der Ven

Publicatiedatum: 13-02-2020 18:55

Hoveniersbedrijf Toine van der Ven uit Zoelen heeft, via Hans van Driel in Tiel, een Kobelco SK17SR minigraafmachine in gebruik genomen. Geen tuin is te groot voor deze Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken. De cabine voldoet aan de ROPS en FOPS niveau 2 normen. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Hans van Driel in Tiel heeft deze Kobelco SK17SR minigraver voor Van der Ven voorzien van LED verlichting, startblokkering, omschakeling rotatiebediening via zwenkpedaal, hydraulische snelwissel en afgeleverd met diverse bakken.
 

Over Hoveniersbedrijf Toine van der Ven
Hoveniersbedrijf Toine van der Ven uit Zoelen realiseert alles in de buitenruimte op een moderne en vakkundige manier naar de wensen van de opdrachtgever. Met ruime ervaring is Van der Ven uitstekend in staat om nieuwe aanleg- of renovatieprojecten tot een perfect eindresultaat te brengen. 

Bekijk de video