Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 levert uitzonderlijke prestaties en bestuurderscomfort.

Publicatiedatum: 21-02-2020 08:45

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) is verheugd de komst van de SK140SRLC-7 aan te kondigen - een graafmachine van 14 ton die verbeterde efficiëntie en productiviteit levert door harmonisatie van mechanisch vermogen, bedrijfssnelheid en algemeen machineontwerp.

De SK140SRLC-7 is een nieuwe generatie graafmachines om de bekwaamheid van Kobelco in het ontwerpen en produceren van graafmachines te demonstreren. In combinatie met moderne productieprocessen en feedback van klanten, zet de SK140SRLC-7 van de Japanse fabrikant een nieuwe klassebepalende standaard in operationeel gebruik en bestuurderscomfort.

De nieuwste in een lange reeks krachtige en efficiënte 14-tons graafmachines, Kobelco SK140SRLC-7 neemt kracht en efficiëntie nog verder. De Isuzu Motors Ltd 2.999 cc turbodieselmotor is ontwikkeld als emissienorm Stage V-conformiteit, terwijl hij tegelijkertijd een significante 10% toename van het motorvermogen behaalde (vergeleken met SK140SRLC-5).

De prestatieverbetering zorgt voor geen verlies van vermogen op hellingen en met zware bakbelastingen en levert een trekkracht van 140 kN. Compleet met een nieuw hydraulisch besturingssysteem is de graafcyclustijd met 10% verkort in vergelijking met het vorige model.

 

"Kobelco is toegewijd aan het ontwerpen en produceren van de meest capabele en efficiënte graafmachines en de introductie van SK140SRLC-7 is hier inderdaad het bewijs van.

“De nieuwste technologie binnen de SK140SRLC-7 vormt de basis voor een multifunctionele graafmachine met lagere bedrijfskosten en uitzonderlijke werkprestaties. Het feit dat deze machine al voldoet aan Stage V, onderstreept ook Kobelco's toewijding om de koolstofvoetafdruk van de bouwsector te verminderen - een probleem dat niemand zich kan veroorloven om te negeren. "

KCME Productmanager, Peter Stuijt