Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR-2PB voor Slootweg

Publicatiedatum: 16-03-2020 18:04

Slootweg Beschoeiing, Bestrating & Grondwerk uit Groenekan heeft onlangs, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK75SR-2PB in gebruik genomen. Een Kobelco met stelgiek is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van beschoeiingen omdat er dichtbij de machine gewerkt kan worden.

De Kobelco SK75SR-7 biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine is volledig naar de wensen van Slootweg opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische snelwissel, extra contragewicht, centrale smering, extra functies en gereedschapskist op de onderwagen.

Over Slootweg Beschoeiing, Bestrating & Grondwerk
Slootweg Beschoeiing, Bestrating & Grondwerk is een jong en enthousiast bedrijf met vijf medewerkers. Slootweg zorgt ervoor dat elke project langs de waterkant succesvol wordt afgerond. Bij Slootweg bent u zeker van duurzame beschoeiing oplossingen, hoogwaardige materialen en een duidelijke uitleg over de aanpak en het eindresultaat.

Bekijk ook de video: