Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Van der Pols

Publicatiedatum: 20-03-2020 17:43

Van der Pols Pernis Machineverhuur BV heeft een zeer compleet uitgeruste Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Atlas 160W is door Hans van Driel B.V. volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Van der Pols.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 160W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), suikerbieten laden, sloopwerken en dergelijke. De Stage V motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

 

Over Van der Pols Pernis Machineverhuur BV

Van der Pols machineverhuur BV is een bedrijf gevestigd in Pernis, gespecialiseerd in het verhuren van machines voor verschillende soorten werkzaamheden met in het bijzonder werkzaamheden in de petrochemische industrie. Van der Pols verhuurt onder andere: mobiele graafmachines met LMB, rupsgraafmachines, tractoren, knijperwagens, rupsdumpers, shovels en heftrucks. Daarnaast is duurzaam ondernemen een van de pijlers binnen de organisatie. Nieuwe investeringen doen ze op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu & energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid.