Communicatie software Groen, Grond en Infra

Dinsdag start Infratech in Ahoy!

Publicatiedatum: 08-01-2005 15:22
InfraTech 2005, de vakbeurs voor grond-, water- en wegenbouw, start op 11 januari aanstaande in Ahoy’ Rotterdam met de uitreiking van de prestigieuze InfraTech Innovatieprijs door de minister van verkeer en waterstaat, mevrouw Karla Peijs.
InfraTech 2005 staat in het teken van nieuw perspectief voor de bouw en bevat een compleet en overzichtelijk aanbod van producten en diensten op uiteenlopend infrastructureel -en technisch gebied. Veel grote en kleine bouworganisaties geven acte de présence.

OMVANGRIJK PROGRAMMA
InfraTech 2005 staat bol van de activiteiten. Een greep uit het programma:
  • Nederlands kampioenschap straatmaken voor straatmakers in opleiding.
  • Bestratingsfestival met onder meer bestratingsdemonstraties.
  • Busexcursies naar delen van de HSL 3. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Klik hier om u in te schrijven.
  • Onderwijsdag voor MAVO/HAVO/VWO-leerlingen om hen te enthousiasmeren voor techniek.
  • Praktijksessies CROW waarbij onder meer stil wordt gestaan bij de aanbestedingen in de bouw. Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor de sessies.
  • Bekendmaking op 11 januari van winnaars InfraTech Innovatieprijs, NSTT No-Dig Award, Natuur- en Landschaps Award, Uitvinders Award, Mobiliteits Award en Onderwijs Award.

Data en openingstijden
InfraTech 2005 geeft exposanten én u als bezoeker alle reden te werken aan nieuw perspectief voor de bouw! De vakbeurs voor de grond-, water- en wegenbouw vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2005 en is geopend op dinsdag 11 en woensdag 12 januari van 11.00 tot 19.00 uur. Op donderdag 13 januari is de beurs open van 11.00 tot 22.00 uur, vrijdag 14 januari is InfraTech geopend van 11.00 tot 16.00 uur. InfraTech 2005 wordt georganiseerd door Ahoy’ exhibition, congress & event management.

MEER INFORMATIE?
Kijk op www.infratech2005.nl voor een overzicht van exposanten, activiteiten en de plattegrond van InfraTech.

BEZOEKEN?
Laat Ahoy alvast weten dat u komt en registreer hier voor een gratis bezoek!