Infratech 2005

Gepubliceerd op 12-01-2005 09:11
De eerste dag van de inmiddels zesde Infratech in het Rotterdamse Ahoy' verliep rustig.

Ondanks de onderwijsdag - die aankomende GWW-ers de kans biedt om een alles omvattende beurs te bezoeken - liet het publiek een beetje verstek gaan tijdens de eerste dag van Infratech. Wellicht omdat het 'technisch weer' was om volop aan het werk te zijn en niet - zoals in het verleden - de bouw 'uitgevroren' was.

Ondanks dat biedt Infratech een breed spectrum van aanbieders van GWW-materialen, straatwerkmaterieel, materieel en gereedschappen voor civile projecten, gespecialiseerde aannemers, adviesbureaus en toeleveranciers. Het Infratech Bestratingsfestival zorgt in elk geval voor leven in de brouwerij. Daar wordt o.a. het Nederlands kampioenschap straatmaken voor straatmakers in opleiding afgewerkt. En er zijn shows van werkkleding en beschermingsmiddelen. De activiteit op het Bestratingsplein wordt ondersteund door SBW, OBN, SPG, Kiwa, Best en Ahoy'.

De organisatoren vertrouwen erop dat Infratech de komende drie dagen (t/m vrijdagmiddag 16.00 uur) zijn vertrouwde aantallen bezoekers gaat trekken. Op donderdagavond is de beurs tot 22.00 uur geopend.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!