Communicatie software Groen, Grond en Infra

Scania investeert in dealerorganisatie

Publicatiedatum: 02-03-2005 12:03
Met de ingebruikname van twee nieuwbouwvestigingen in respectievelijk Amsterdam en Eindhoven heeft SCANIA Beers B.V., de landelijke verkoop- en service-organisatie voor Scania bedrijfsauto’s, de volgende stap gezet in de verdere optimalisatie van het Nederlandse dealernetwerk.

De nieuwe vestiging in Amsterdam vervangt de oude die na ruim 40 jaar trouwe dienst niet meer volledig aan de huidige eisen voldeed. Het nieuwbouwpand in Eindhoven is een uitbreiding van het dealernetwerk, waarmee dit in totaal op 41 Scania servicepunten is gekomen. Beide nieuwe panden zijn voorzien van een up-to-date werkplaatsuitrusting en alle faciliteiten waarover een moderne bedrijfsautowerkplaats moet beschikken. Met de beide nieuwbouwvestigingen is een totale investering gemoeid van ca. 5 miljoen Euro.

De nieuwe vestiging in Eindhoven is gevestigd aan de Mispelhoef 10 op het industrieterrein Acht. Met vier doorrijpoorten, moderne faciliteiten voor reparatie/onderhoud aan Scania’s, andere merken en getrokken materieel en opbouwen is dit de 41ste SCANIA Beers vestiging binnen het Nederlandse dealernetwerk. De Scania vestiging, gebouwd op een totale grondoppervlakte van 6.700 m²,  biedt werk aan 8 personen waaronder Service manager Marcel van de Berg en Account Manager Sieto van ’t Meer.

In Amsterdam is de Scania-vestiging verhuisd naar een nieuw deel van het industrieterrein Sloterdijk, nabij het westelijke havengebied, aan de Slego 4. Het nieuwe pand is gebouwd op een totale oppervlakte van 8.000 m², waarvan 1.300 m² bebouwd, en beschikt over 5 doorrijpoorten, een aparte APK-straat, een milieu-opslag voor oliën en kantoorfaciliteiten voor verkoopbinnendienst en de rayondirecteur. Amsterdam is de nieuwe hoofdvestiging van het Scania rayon Noord-West. Bij Scania Amsterdam zijn naast Service Manager Jan de Roo en Account Manager Ron Kers nog eens 9 werkplaatsmedewerkers werkzaam.


Vestiging EindhovenVestiging Eindhoven