Communicatie software Groen, Grond en Infra

GWW-expert 2005.. en de winnaar is..?

Publicatiedatum: 18-03-2005 17:18
Wie kent het beste de weg binnen de GWW en materieelland? Dat was de opdracht die door entreeding.com werd uitgezet tijdens de InfraTech 2005 te Rotterdam.

Hoe werd de GWW-expert 2005 bepaald?
Op de entreeding.com stand in een zo snel mogelijke tijd een lijst met GWW-gerichte vragen beantwoorden! Klinkt gemakkelijk, maar dat was het niet en dat kunnen veel van de deelnemers beamen. Zo werd er bijvoorbeeld gevraagd: Welk bedrijf in Midden Nederland kan 6 meter diep draineren of Welk bedrijf in omgeving Winterswijk beschikt over een rupsgraafmachine met een eigen gewicht tussen de 40 en 50 ton en een giek van minimaal 17 meter.

De vaste entreeding.com gebruikers wisten natuurlijk dat veel van deze vragen binnen een paar muiskliks, middels het www.entreeding.com systeem, snel te beantwoorden zijn. Maar het kwam natuurlijk ook aan op inzicht en parate kennis.

De uitreiking van de eerste prijs vond plaats tijdens de InfraRelatiedagen 2005 Hardenberg. Winnaar Lex Rensen - projectleider bij Wabru Gejo Infra - ontving de hoofdprijs uit handen van vertegenwoordigers van Ahlmann Nederland en entreeding.com die de prijs sponsorden. De heer Rensen was zo blij met de stoere motor dat hij in de Hardenbergse Evenementenhal een proefronde reed, tussen het publiek en de stands door, op de mooie MiniBike die professioneel gespoten en gestickerd is door de sponsoren. De andere winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen. Zoals te zien op de foto is de winnaar en zijn zoon er erg blij mee!

Winnaars GWW-expert 2005

Hoofdprijs
: Unieke MiniBike, sponsored by entreeding.com en Ahlmann Nederland.
Lex Rensen (projectleider)
Wabru Gejo Infra B.V.

2e prijs: Volvo miniatuurmodel, sponsored by Kuiken CEN.
Herman van der Geest (mede-eigenaar)
Gebr. van der Geest B.V.

3e prijs: Jaarabonnement op Vakblad BMB sponsored by BMB. 
Martijn Rombouts (werkvoorbereider/uitvoerder) 
Waterblock bv

Vader en zoon

www.entreeding.com

v.l.n.r. Lex Rensen (Wabru Gejo), Anique Custers (entreeding) en Peter van Keulen (Ahlmann)v.l.n.r. Lex Rensen (Wabru Gejo), Anique Custers (entreeding) en Peter van Keulen (Ahlmann)