Communicatie software Groen, Grond en Infra

Niet te stoppen

Publicatiedatum: 01-04-2005 12:38
Het beursevenement Bouwmaterieel Ahoy - van donderdag 26 t/m zaterdag 28 mei in Ahoy Rotterdam - gaat definitief door.

De organisatie weet zich in zijn initiatief gesteund door branchevereniging VVT (Vereniging Verticaal Transport), Het Zwarte Corps en de BMWT. Op donderdag en vrijdag heeft Bouwmaterieel Ahoy een écht beurskarakter met standhouders die in de hallen en op het buitenterrein hun materieel tonen en demonstreren.

 

Deelnemende grondverzetmaterieelimporteurs zijn o.a. HDW (Atlas-Terex), H.J. van Vliet (Etec), Wynmalen & Hausmann (Liebherr), Troost Bouwmachines (Case) en Ahlmann Nederland. Ook de jaarlijkse monteursdag van HZC, BMWT en VVT wordt tijdens Bouwmaterieel Ahoy gehouden en monteurs kunnen hier nader kennis nemen van CAN-Bussystemen, motormanagement, het gebruik van hijsmiddelen en moderne motoren en brandstoffen.

 

Op zaterdag 28 mei zal vakvereniging HZC zijn jaarlijkse familiedag houden voor zijn bijna 12.000 leden en hun achterban in Rotterdam. Een dag met vooral veel spektakel met een skelterbaan, darten met Raymond van Barneveld, springkussens en optredens van Jim, Raffish en Jody Bernal.

 

Op zaterdagavond wordt Bouwmaterieel Ahoy afgesloten met een groots feest voor de bouwsector met optredens van topartiesten als Lee Towers, Gerard Joling, George Baker, Peter Koelewijn ('Kom van dat dak af…') en Tatjana.

 

Meer informatie over alle onderdelen van het evenement vindt u op www.bouwmaterieelahoy.nl