Communicatie software Groen, Grond en Infra

Monteursdag!

Publicatiedatum: 08-04-2005 16:08
Op vrijdag 27 mei 2005 vindt voor de tweede keer de Monteursdag plaats.

Er is gekozen voor de locatie in Ahoy Rotterdam waar op dat moment de vakbeurs Bouwmaterieel Ahoy in volle gang is. De eerst gehouden Monteursdag in 2003 was een initiatief van Vakvereniging HZC (Vakbond voor machinegebonden personeel). Dit keer is gekozen voor samenwerking met BMWT.

Ook ditmaal worden er vier actuele en interessante onderwerpen gepresenteerd die aansluiten bij de dagelijkse en/of toekomstige praktijk van een monteur. De onderwerpen zijn:

Arborisico’s voor monteurs bij o.a. het sleutelen aan machines ingezet in vervuilde grond. Gepresenteerd door importeursvereniging BMWT;

Werken met de Can Databus gepresenteerd door het SOMA-College;

Dieselbrandstof en smeerolie o.a. over de nieuwe generatie dieselmotoren en oliemonsteranalyse gepresenteerd door Wynmalen & Hausmann;

Hef- en Hijsmiddelen gepresenteerd door Mennens.

 

De deelnamekosten bedragen €25,00 en de inschrijving sluit op 12 mei 2005. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Deelnemers kunnen een bezoek brengen aan Bouwmaterieel Ahoy en krijgen een certificaat van deelname op naam. Meer informatie over de monteursdag kunt u vinden op www.hzc.nl of www.bmwt.nl. Ook kunt u bellen naar Vakvereniging Het Zwarte Corps op +31(0)30  600 60 70.