Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Goodyear en FIA European Truck Racing Championship trappen 2019 seizoen af.

Goodyear en FIA European Truck Racing Championship trappen 2019 seizoen af.

Alle coureurs racen de komende drie jaar exclusief op connected Goodyear Truck Racing banden.
1.500 pk sterke racetrucks leveren indrukwekkende prestaties

Goodyear heeft het partnership verlengd met de Federation Internationale de l'Automobile (FIA) en is daarmee voor nog eens drie jaar, tot en met 2021, de exclusieve bandenpartner voor het FIA European Truck Racing Championship. Alle deelnemers in dit kampioenschap gaan rijden op speciaal ontwikkelde, connected Goodyear Truck Racing-banden.

De eerste race van het nieuwe seizoen vindt dit weekend plaats in Misano. Op dit uitdagende circuit in Italië halen de 1.500 pk sterke racetrucks topsnelheden tot 160 km/u en acceleren ze, ondanks hun gewicht van 5,5 ton, net zo snel als een Porsche 911. Om die prestaties op het asfalt te krijgen, hebben de trucks de beste banden nodig, voor optimale tractie.

Datum: 04-06-2019 Lees meer

BIA Nederland in het RTL4 programma "Ik zou wel eens willen weten".

BIA Nederland in het RTL4 programma

Onlangs was BIA Nederland in het RTL4 programma "Ik zou wel eens willen weten" te zien.  Alexander Beers, de accountmanager van regio west, geeft deskundige uitleg over de innovatieve technologieën van Komatsu machines en hoe dit het werk nog efficiënter maakt.

Datum: 03-06-2019 Lees meer

Veenman Westland kiest voor twee nieuwe GIANT knikladers

Veenman Westland kiest voor twee nieuwe GIANT knikladers

Het familiebedrijf bestaat dit jaar 30 jaar en wat toen begon met een schep en een kruiwagen is uitgeroeid tot een allround bedrijf op het gebied van grond- weg- en waterbouw en groenverzorging. Sinds vijf jaar is ook de tweede generatie Veenman werkzaam binnen de onderneming. De eerste jaren in een uitvoerende functie en inmiddels werkt Geert Veenman op kantoor en bereid hij alle werkzaamheden voor.

 

Datum: 31-05-2019 Lees meer

De stage van je leven!

De stage van je leven!

Scania biedt gegarandeerd opleiding, baan én stage op Zwarte Cross!

Het tekort van goed opgeleid technisch personeel wordt in Nederland steeds groter. Scania Nederland, partner van festival de Zwarte Cross, staat bijvoorbeeld te springen om jongeren met twee rechterhanden en interesse in een baan in de techniek. Scania Nederland is op zoek naar leerling bedrijfs-autotechnici in de leeftijd van 16 tot 20 jaar en biedt een opleiding en gegarandeerd een baan aan. Als klap op de vuurpijl mogen vier gelukkigen de stage van hun leven lopen op de Zwarte Cross.

Datum: 29-05-2019 Lees meer

Primeur: Kobelco SK85MSR-7 voor Kennis

Primeur: Kobelco SK85MSR-7 voor Kennis

Kennis Grondwerken uit Rijsbergen heeft, via de Kemp Groep in De Meern, de compleet vernieuwde Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Weer een echte primeur want dit is de eerste Kobelco SK85MSR-7 die in Nederland is afgeleverd. Eerder werd de Kobelco SK75SR-7 ook opnieuw geïntroduceerd.

Datum: 28-05-2019 Lees meer

Inzicht in beschikbaarheid

Inzicht in beschikbaarheid

Als je een vakantie in Spanje wilt boeken ga je niet alle hotels of campings aan de Costa bellen met de vraag of ze iets vrij hebben. Nee, je kijkt op een verzamel site waar alle hotels/campings aangeven wat er vrij is en wanneer.

Datum: 27-05-2019 Lees meer

Hyundai gaat haar graafmachines af fabriek voorbereiden voor Engcon draaikantelstukken.

Hyundai gaat haar graafmachines af fabriek voorbereiden voor Engcon draaikantelstukken.

Hyundai Construction Equipment in Europa (HCEE) maakte op 's werelds grootse machinebeurs Bauma 2019 bekend dat zij het traploze proportionele besturingssysteem DC2 af fabriek op haar graafmachines gaan toepassen. Dit besluit houdt in dat graafmachines van Hyundai vanaf de levering klaar zijn voor gebruik met Engcon draaikantelstukken.

Datum: 24-05-2019 Lees meer

13 t/m 15 juni Anema Demo Days

13 t/m 15 juni Anema Demo Days

De Anema Demo Days staan volledig in het teken van de nieuwe Doosan grondverzetmachines. De ultieme kans om machines op hun best te ervaren en zelf te testen.

Met de Doosan DX140W-5 Black Edition als hoofdact staat het Anema Demo Team voor u klaar. Kijk deze dagen op uw gemak rond, maak een praatje en nuttig een drankje en hapje. Tijdens de Anema Demo Days worden er ruim 20 verschillende machines gepresenteerd. Dus kom langs en neem een kijkje in de toekomst van het grondverzet.

Datum: 22-05-2019 Lees meer

Heeft u iets te melden?

Heeft u iets te melden?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen die werkzaam zijn in groen, grond of infra?

Mail het dan naar nieuws@entreeding.com

Datum: 20-05-2019 Lees meer

Bomag BW177D-5 grondwals voor Sijperda

Bomag BW177D-5 grondwals voor Sijperda

Sijperda Verhuur heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een nieuwe Bomag BW177D-5 zelfrijdende grondwals in ontvangst genomen. Dit is niet de eerste Bomag grondwals in het verhuurprogramma van Sijperda

Datum: 17-05-2019 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: