Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Van Dalen Recycling over zijn nieuwe Scania's:

Van Dalen Recycling over zijn nieuwe Scania's:

'Ze moeten lang mee en wij vervoeren geen kippenveren'

Van Dalen puinrecycling, sloopwerken, loswal en overslag en asbestsanering in Huissen nam onlangs drie nieuwe Scania's in gebruik.
Twee G450 10x4*6 XT kippers met twee sturende 10 tons voorassen, een aangedreven tandemstel en een meesturende hefbare naloopas en één 6x4 R520 V8 trekker. De doorslag voor deze aankoop en de keuze ligt feitelijk al jaren in het verleden. In 2001 en 2004 om precies te zijn. Toen kocht directeur Theo van Dalen twee Scania torpedo's die hij nu inruilde. 

Datum: 09-09-2019 Lees meer

Aftellen naar MATEXPO

Aftellen naar MATEXPO

De opbouw van MATEXPO draait op volle toeren en de beurs krijgt stilaan vorm. Over een paar dagen start de 38ste editie van MATEXPO.

Datum: 06-09-2019 Lees meer

Heeft u iets te melden?

Heeft u iets te melden?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen werkzaam in groen, grond of infra? Laat het ons weten.

Berichten op onze homepage, Facebookpagina en nieuwsbrief bereiken maandelijks vele duizenden mensen werkzaam in de GWW.

Datum: 05-09-2019 Lees meer

Matexpo schenkt drones aan Entreeding lezers

Matexpo schenkt drones aan Entreeding lezers

De organisator van Matexpo is er zich van bewust dat het voor de Nederlandse bezoekers een lange rit is naar het beursterrein in Kortrijk. Vandaar dat zij de leden en het lezerspubliek van Entreeding.com graag willen aanmoedigen om deze internationale vakbeurs te bezoeken. Matexpo verloot enkele drones aan de Nederlandse Entreeding lezers die 'Matexpo' bezoeken. Verder in dit artikel kan je terugvinden hoe je kans maakt op deze leuke prijs. Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu, gaat door van 11 tot en met 15 september.

Datum: 04-09-2019 Lees meer

Atlas 160WSR in combinatie met flatlorrie met container en ballast-afrijbak van Peter van der Meer.

Atlas 160WSR in combinatie met flatlorrie met container en ballast-afrijbak van Peter van der Meer.

Sinds enige tijd is Peter van der Meer uit Leimuiden de trotse eigenaar van een Atlas 160WSR spoorwegmachine. Mede door een goedkeuring voor het lokale spoor (tram en metro), Nederlandse spoor (ProRail) en Belgische spoor (Infrabel) is Van der Meer zeer flexibel inzetbaar met deze Atlas. Die flexibele inzet wordt nog eens extra vergroot door de flatlorrie met container en ballast-afrijbak. Een perfect aanvullend product voor iedereen die werkzaam is met spoorwegmachines.

Datum: 03-09-2019 Lees meer

De Hitachi DemoDagen komen er weer aan!

De Hitachi DemoDagen komen er weer aan!

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 a.s. organiseert Hitachi weer haar 2-jaarlijkse Demo Dagen in Oosterhout (Souvereinstraat 20).

Evenals andere jaren kunt u dan diverse machines zelf uitproberen en onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar de vaardigheden van anderen.

Datum: 02-09-2019 Lees meer

Het gaat niet om wat je zoekt maar om hoe je het vindt.

Het gaat niet om wat je zoekt maar om hoe je het vindt.

Bel je nog steeds iedereen in je netwerk om er achter te komen wie kan leveren wat jij zoekt. Of bel je juist iedereen om te vragen of ze werk voor je hebben?
Via je smartphone kun zowel je te kort als je beschikbaarheid delen. Via de app wordt de informatie gedeeld zodat iemand die jouw tekort kan invullen of jou kan gebruiken gaat jou bellen.

Datum: 30-08-2019 Lees meer

Drie nieuwe MAN’s TGX voor Van der Vlist

Drie nieuwe MAN’s TGX voor Van der Vlist

De Van der Vlist Transportgroep is een veelzijdige, internationaal opererende logistieke dienstverlener die een grote vloot van modern transportmaterieel voor tal van doeleinden inzet. Voor het zwaardere werk zijn onlangs drie MAN TGX zwaartransporttrekkers aangeschaft.

Veiligheid en kwaliteit, in die volgorde, is het credo van Van der Vlist. Sinds 1930 is het bedrijf actief en heeft het zich een degelijke reputatie in de branche verworven. Op het eerste gezicht vervoert Van der Vlist veel bouwmachines. Maar in werkelijkheid ondersteunt het bedrijf de producenten van deze machines door ook een stuk eindassemblage te verzorgen. ‘Dat doen we voor de bekendste merken in deze sector’, zegt directeur D. van der Vlist. ‘De gehele logistieke afhandeling verzorgen wij voor onze klanten.’

Datum: 29-08-2019 Lees meer

Wemmers Tanktransport kiest opnieuw voor Scania

Wemmers Tanktransport kiest opnieuw voor Scania

Met de aanschaf van 22 nieuwe Scania’s R410 met hoog dak kiest Wemmers Tanktransport uit Bleskensgraaf opnieuw voor dit merk. De belangrijkste reden is het volgens het bedrijf uitmuntende brandstofverbruik van de voertuigen. Als bijzonderheid mag vermeld worden, dat Wemmers in het belang van het welzijn en de veiligheid van zijn chauffeurs vanaf dit jaar elke nieuwe truck met een standkoeling uitrust. Scania levert dat optioneel geheel geïntegreerd in het klimaatsysteem van de cabine.

Datum: 27-08-2019 Lees meer

Over 2 weken is het zover!

Over 2 weken is het zover!

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 september vindt voor de voor de 38e keer de MATEXPO plaats in Kortrijk Xpo (België).

Datum: 26-08-2019 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: