Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Entreeding in 15 seconden.

Entreeding in 15 seconden.

Belt u dagelijks uw hele netwerk om beschikbaarheid van materieel en personeel door te geven?

U bent toch geen callcenter?

Datum: 04-01-2019 Lees meer

Innovatie in houttransport

Innovatie in houttransport

De best mogelijke flexibiliteit in het houttransport wordt geboden door de LOGO-serie en de platformopleggers. De voertuigen kunnen worden gebruikt in bosbouw-, langeafstands- en off-roadtoepassingen, waardoor ze zowel geschikt zijn voor langhout als voor korthout en timmerhout.

Datum: 03-01-2019 Lees meer

Heeft u nieuws wat u wilt delen?

Heeft u nieuws wat u wilt delen?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen die werkzaam zijn in groen, grond of infra?

Mail het dan naar redactie@entreeding.com

Datum: 02-01-2019 Lees meer

Nieuwe Cat services op afstand.

Nieuwe Cat services op afstand.

Nieuwe Cat services op afstand verminderen de tijd voor diagnose en update van materieel voor meer efficiëntie op het werkterrein

 

Caterpillar introduceert een nieuw pakket Cat® Connect-technologieën dat diagnose en software-updates op afstand biedt voor materieel, voor minder stilstand van machines en motoren en meer efficiëntie op het werkterrein. De nieuwe Cat Services op afstand omvatten twee belangrijke functies: problemen oplossen op afstand en software-updates op afstand. Dankzij het gebruik van telematicagegevens kunnen Cat dealers op afstand materieel van klanten met optimale productie en efficiëntie laten werken.

"Een klant verdient geen geld aan een machine of motor die stilstaat, waardoor de winstgevendheid van de werkzaamheden wordt verminderd. Services op afstand zijn een oplossing voor een effectiever en efficiënter onderhoud van materieel," aldus Herwig Peschl, wereldwijd marketingmanager van Caterpillar. "Klanten kunnen hun apparatuur blijven gebruiken terwijl de dealer een foutcode op kantoor bekijkt en diagnosticeert. Wanneer een reparatie noodzakelijk is, kan de dealer in veel gevallen de juiste monteur met de juiste onderdelen en gereedschappen sturen om de machine of motor meteen de eerste keer goed te repareren. Dit bespaart tijd en geld."

Datum: 31-12-2018 Lees meer

Infratech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs Techni-Mat

Infratech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs Techni-Mat

InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende vakbeurzen in België en Nederland op het gebied van bouw en infrastructuur, slaan de handen ineen en lanceren op 25 & 26 maart 2020 de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. Deze nieuwe beurs over technieken en materialen voor infra en ruwbouw kwam tot stand naar aanleiding van een concrete behoefte uit de bouwsector.

Datum: 27-12-2018 Lees meer

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen
Datum: 25-12-2018 Lees meer

Veelzijdige MAN voor Te Vogt Riooltechniek BV

Veelzijdige MAN voor Te Vogt Riooltechniek BV

Te Vogt Riooltechniek BV uit Groenlo heeft de vloot met een nieuwe MAN uitgebreid met een opbouw waarmee divers rioolreinigingswerk kan worden uitgevoerd. De nieuwe MAN is een TGS 8x4*4 triple met 460 pk motorvermogen. De zuigpersopbouw is geleverd door Kroll en maakt deze MAN tot de maatstaf in het rioolreinigingswerk.

Datum: 24-12-2018 Lees meer

Team De Rooy gaat voor goud in de Dakar-rally 2019 op Goodyear-truckbanden

Team De Rooy gaat voor goud in de Dakar-rally 2019 op Goodyear-truckbanden

Petronas Team De Rooy Iveco, veteranen van de legendarische Dakar-rally, gaan weer voor goud in ’s werelds zwaarste race, op standaard Goodyear Offroad ORD-banden. De Dakar-rally 2019 vindt van 6 tot 17 januari plaats in Peru, waar de 5.000 kilometer lange challenge hoofdzakelijk op zand zal worden beslecht.

Datum: 21-12-2018 Lees meer

Compacte schudzeef van FleXiever maakt zijn intrede op de Nederlandse verhuurmarkt

Compacte schudzeef van FleXiever maakt zijn intrede op de Nederlandse verhuurmarkt

FleXiever heeft dit jaar zijn aanbod van zeefmachines uitgebreid van 7 naar 14 modellen. Dit vooral met de focus mini en midi schudzeefmachines, zowel mobiel als stationair. Eén van deze nieuwe modellen is de FleXiever Mini Screener Trailer. De FleXiever Mini Screener gemonteerd op een aanhangwagen. Met een totaal gewicht van 680kg mag de zeefmachine ongeremd rondrijden.

Datum: 21-12-2018 Lees meer

Truckland levert 90e DAF aan jubilerend Albeton

Truckland levert 90e DAF aan jubilerend Albeton

Albeton in Amsterdam viert dit jaar het vijftig jarig bestaan en op het feestmoment overhandigde een delegatie van DAF Trucks Nederland en Truckland de 90e DAF aan het familiebedrijf. Dit jubileummodel, heel toepasselijk de 90e DAF voor Albeton in het jaar dat DAF evenzovele jaren bestaat, is een 49 Tons vijfasser van het type CF 450 FAD en voorzien van een 15m3 Mulder mixer.

Datum: 20-12-2018 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: