Communicatie software Groen, Grond en Infra

Over ons

Wij zijn een enthousiast team met ruime ervaring in zowel de GWW en ICT. Onze uitdaging is om met bestaande en nieuwe technologieën, software oplossingen te ontwerpen waarmee planners efficiënter werken en bedrijven meer geld verdienen.

Met onze eigen IT afdeling kunnen we snel inspelen op wensen van onze klanten en veranderingen in de markt.

Entreeding.com is gemaakt door klanten voor klanten. Wij hechten bijzonder veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact. Daarom zijn we als ICT bedrijf ouderwets telefonisch bereikbaar en gaan we graag naar onze klanten toe.

Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek, wij helpen u graag!

Synergie tussen GWW-ervaring en internetkennis

Historie

Er was eens…. een planner die opgroeit op een Loon- en Grondverzetbedrijf. Hij vond dat het anders kan en moet. Met zijn vele jaren ervaring in de GWW en kennis van het optimaliseren van bedrijfsprocessen, heeft hij in 1999 een `Eureka moment`.

2000
Medio 2000 wordt One-Stop-Business B.V. gestart met als doel om de informatievoorziening en communicatie binnen de GWW te optimaliseren. Het eerste jaar bestaat uit programmeren, testen en aanpassen van de software samen met een groep van een 20-tal grondverzetbedrijven.

2001
Een jaar later is de software (SAAS) gebruiksklaar en wordt gestart met de verkooppromotie van het platform met als naam www.entreeding.com. Als eerste in het zuiden van het land en daarna landelijk.

2002
Aangezien veel bedrijven niet de hele dag achter een pc zitten, wordt een tool ontwikkeld waarmee men middels een eenvoudige SMS een machine kan aanbieden of annuleren. Entreeding is met deze unieke koppeling het eerste ICT bedrijf in Nederland.

2003
In deze beginjaren wordt Entreeding voornamelijk gebuikt door bedrijven als presentatie middel om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen.
 
In samenwerking met het vakblad BMB wordt de eerste digitale nieuwsbrief voor de GWW-branche verstuurd.

2004
Door de ruime ervaringen met SMS diensten en de beschikbaarheid van alle belangrijke mobiele nummers, lanceert Entreeding als eerste in Nederland een succesvolle Diefstal SMS-Alert.

2005
Voor gebruikers die niet de hele dag zijn ingelogd, is de zogenaamde ‘Spoedvraag’ ontwikkeld. Vragen die men met spoed online plaatst, worden direct rond gestuurd  per SMS en/of email. Hierdoor kunnen aannemers en opdrachtgevers super snel machines inhuren.

Door de groeiende economie ontstaat er een tekort aan vakkundige machiniste en chauffeurs. Hiervoor wordt samen met de organisatie Inframatch is een vacature website opgezet speciaal voor uitvoerend personeel.

2006
Entreeding is gestart als gesloten systeem waarbij vraag en aanbod alleen zichtbaar en te gebruiken is door leden. Op verzoek van verhuurders wordt Entreeding aangepast zodat vanaf nu ook niet-leden hun machines kunnen vinden en inhuren.

2007
De introductie van de 'Spoedvraag' in 2005, is een dusdanig groot succes geworden dat leden te veel aanvragen ontvangen. Als informatie specialist heeft Entreeding een module ontwikkeld waarbij gebruikers de aanvragen kunnen filteren op regio en type.

2008
Bedrijven willen vraag en aanbod dat altijd courant en actueel is, daarom word vraag en aanbod 2 keer per dag automatisch verwijderd.

2010
Veel Entreeding leden in de grensstreek werken ook in België. Vanzelfsprekend komt van deze leden de wens om middels Entreeding met hun Belgische collega’s te kunnen communiceren. Daarom gaat Entreeding met Wegenbouw.be (opgericht in 2004) een intensieve samenwerking aan.

2011
Steeds meer particulieren en bedrijven gaan via het internet op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van werkzaamheden rondom hun huis of bedrijfspand. Bestaande werk- en aanbestedingswebsites hebben als nadeel dat er enkel op prijs geconcurreerd wordt. Daarnaast werken de aannemers op deze websites vaak niet geheel legaal. Deze ontwikkeling is voor niemand goed. Speciaal voor de opdrachtgever die waarde hecht aan kwaliteit en service, wordt de aanbestedingswebsite buitenprofessionals.nl gelanceerd.

2012
Bedrijven worden zich er steeds meer van bewust hoeveel uren ze per dag kunnen besparen op efficiëntere communicatie binnen hun netwerk. Middels de module ‘groepen’ kunnen ze nu eenvoudig collega-bedrijven toevoegen of uitsluiten in hun netwerk.

2013
Met de komst van de smartphone is de afhankelijkheid van de pc volledig voorbij. Speciaal voor de kleine beeldschermen en langzamere internetverbindingen wordt een mobiele website gebouwd.

2014
Sinds 2004 maakt Entreeding, middels een eigen ontwikkeld CMS systeem, websites voor klanten. De afgelopen jaren blijkt dat het voor bedrijven organisatorisch lastig is om hun website up-to-date te houden. Daarnaast zijn bedrijven steeds meer actief op social media. Daarom stopt Entreeding gestopt met het leveren van traditionele websites en is er een nieuw product ontwikkeld. Met de Website+ module hebben bedrijven een gebruiksvriendelijke zakelijke website waarin al hun sociale media is geïntegreerd.

2016 – 2030
De eerste 15 jaar heeft Entreeding haar klanten geholpen met hun eerste pc, internetverbinding, e-mail, website, gsm, SMS gebruik , zoeken, machines invoeren, foto’s online zetten, vraag en aanbod plaatsen, smartphone, mobiel browsen, ect.
 
Voor de komende 15 jaar heeft Entreeding ambitieuze plannen om samen met haar klanten de hele communicatie en afhandeling van transacties binnen de branche volledig te automatiseren.