Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hoe werkt Entreeding.com?

Entreeding.com is het hulpmiddel om de planning van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren. Bedrijven krijgen met de communicatie software direct een overzicht van beschikbaar en gevraagd materieel in de regio. Werken met entreeding.com betekent voor de gebruikers tijdsbesparing, vergroten van het aantal contacten, kostenbesparingen en omzetvergroting.

Daar waar u normaal gesproken vele telefoontjes benodigd voor het gewenste resultaat, beschikt u nu over een digitaal marktplein waar u snel en gebruiksvriendelijk naar beschikbaar materieel en personeel kunt zoeken of dit kunt aanbieden zowel binnen als buiten uw eigen netwerk.

Is dit ook uw dagelijkse werk?
U wordt gebeld met de vraag of u nog capaciteit in materieel of mankracht heeft. Of u wilt zelf grondstoffen, personeel of machines aanbieden en u zoekt klanten. Veel bellen, terugbellen en nog eens bellen. Wachten, wachten, wachten, antwoordapparaat, mailtjes, briefjes en nog eens terugbellen. Bevestigen en dan natuurlijk inplannen en tijdig en goed uitvoeren. U heeft er uw handen vol aan!

Vraag en aanbod via entreeding.com Entreeding mobiel, ideaal voor onderweg
Vanaf nu kunt u met een paar eenvoudige handelingen uw vraag of aanbod plaatsen op www.entreeding.com.

Voorbeeld VRAAG:
U wilt een bepaald werk uitgevoerd hebben en zoekt hiervoor een mobiele graafmachine. Hiervoor heeft u de mogelijkheid om of te zoeken in de lijst met beschikbaar gemelde machines en de aanbieders direct te bellen of u plaatst een vraag en degene die een machine over heeft neemt contact met u op.

Voorbeeld AANBOD:
U heeft uw eigen kippervrachtauto vrij, en zoekt hiervoor werk. Deze vrachtauto plaatst u als aanbod en geinteresseerden nemen direct contact met u op. Of u bekijkt welke vrachtauto's momenteel gevraagd worden en u belt de betreffende planner van het vragende bedrijf op.

Aanvragen kunt u tevens desgewenst direct per e-mail of per SMS ontvangen. Dit kan gefilterd worden per regio en soort artikel. Entreeding.com is een totaal onafhankelijk marktplein, opgebouwd uit de gegevens van alle deelnemers. U bepaalt zelf wie uw gegevens mogen gebruiken, voor wie u gaat werken en tegen welke tarieven!

Entreeding.com bespaart tijd en geld!
Via entreeding.com kunt u online gaan zoeken naar wat in de GWW-sector aan materieel, personeel en grondstoffen wordt gevraagd of aangeboden. Een compleet overzicht van datgene wat wordt aangeboden of gevraagd, verschijnt direct op uw beeldscherm. Bekijken of het interessant is of niet met garantie voor optimale privacy. U kunt eenvoudig transacties sluiten met behulp van telefoon, gsm of e-mail. De acquisitie kost minder tijd en wordt veel efficiënter. U kunt potentiële opdrachtgevers direct benaderen of zij benaderen u! En dat 24 uur per dag, 7 Dagen in de week, wanneer het u het beste uitkomt. U bespaart tijd en geld!Kosten zijn snel terugverdiend!
Geen ingewikkelde voorwaarden of constructies. Met een abonnement (SAAS) op entreeding.com kost het aanbieden, vragen of het zoeken naar een product of dienst niets extra. Geen provisie van de omzet of geen kosten per uur. Entreeding.com is ook via de gsm te bedienen, bedrijven zonder PC kunnen zo ook meedoen. De verhuurder kan via SMS vanaf iedere locatie zijn machine vrij melden bij zijn relaties. Natuurlijk heeft Entreeding.com ook een mobiele website voor de tablet en smartpone.

Elk deelnemend bedrijf krijgt tevens een complete bedrijfspresentatie/website met een overzicht van alle materieel met foto's en eigenschappen.

Bekijk onze 'klanten aan het woord' pagina en ervaar hoe uw collega's geld verdienen met entreeding.com.

Wij helpen u met raad en daad
De praktijk is voor entreeding.com de beste leerschool, daarom krijgt iedere nieuwe abonnee, desgewenst op locatie, een complete uitleg en implementatie van ca. 2 uur. Voor verdere ondersteuning is er een gratis helpdesk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag direct een gratis online demonstratie aan. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar 045-5286263 !

Offerte aanvragen
Gratis demo