Transport

 

Op het gebied van transport zijn wij specialist in het vervoeren van vaste, vloeibare en losgestorte goederen. Op dit gebied kunnen we u het volgende aanbieden:

 

- Containertransport, combinaties mogelijk met een laadinhoud van 25 m³ tot 80 m³. Wij hebben zelf containers, maar ook uw containers kunnen vervoerd worden.

 

- Walkingfloor-transport, voor het transporteren van vaste en losgestorte goederen. Deze opleggers hebben in laadinhoud van 96 m³. Het voordeel van deze opleggers is dat ze horizontaal lossen met behulp van een schuivende vloer, dus ook in ruimtes met een beperkte hoogte is lossen mogelijk.

 

- Volumekiepertransport, voor het transport van losgestorte goederen. Onze volumekiepers hebben een inhoud van 55 m³. Deze volumekiepers zetten we voornamelijk in de bietencampagne in.

 

- Semi-diepladertransport, voor het transporteren van al uw rollend materieel. Onze dieplader heeft een laadvloer van 90 centimeter hoog, waardoor 3,10 meter hoog geladen kan worden. De dieplader kan worden uitgeschoven tot een lengte van 16 meter.

 

- Transport of hijswerk met autolaadkraan, voor het transporteren van vaste goederen, zoals mobiele kantoorunits, mobiele toiletten en andere evenementenmaterieel. Deze vrachtwagen is uitgerust met een autolaadkraan, met een laadvermogen tot 45 tonmeter.

 

- Afname, levering en transport van schoon water (voor diverse doeleinden).