Communicatie software Groen, Grond en Infra

Banners en mailings

Banner / advertentie op website
Met duizenden bezoekers per dag zijn de websites van Entreeding.com en Wegenbouw.be de uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf of product onder de aandacht van een groot aantal prospects te brengen. Een banner is een advertentie op de website waarop geïnteresseerden kunnen klikken om vervolgens meer informatie over uw organisatie en producten te verkrijgen. De banners worden opgenomen in onze bannercarrousel waarbij een banner altijd zichtbaar kan zijn (1/1) of afwisselend met een andere banner en daardoor gemiddeld op de helft van de pagina’s zichtbaar (1/2). De banners in de rechter bannercarrousel op onze websites wisselen tevens van positie. 

Banner / adverteren in nieuwsbrief
Entreeding.com en Wegenbouw.be versturen separaat periodiek digitale nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven bevatten naast redactionele artikelen ook commerciële advertenties (full colour banner). Bij deze advertenties kunt u de inhoud zelf bepalen en kan de ‘lezer’ doorgelinkt worden naar uw bedrijfswebsite. Hiermee vergroot u de naamsbekendheid en kunt u acties/evenementen kenbaar maken, te denken aan; open dagen, nieuwe producten, aanbiedingen, etc. De nieuwsbrieven worden per land apart opgemaakt en verstuurd. Voordelen banner in nieuwsbrief: Vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf; Herkenning van logo of beeldmateriaal; Bereiken van een grote doelgroep op een zeer korte termijn; Wisselende mogelijk per editie van de nieuwsbrief.

Voordelen van een banner op onze websites of nieuwsbrieven: 

  • Vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf;
  • Herkenning van logo of beeldmateriaal; 
  • Bereiken van een grote doelgroep over een lange termijn;
  • Genereren van extra bezoekers naar uw website; 
  •  Mogelijkheid van gebruik online actiepagina’s. 

Versturen digitale mailing
 Nagenoeg elke bedrijf of medewerker beschikt over internet en een eigen e-mailadres. Om sneller met klanten te communiceren en om kosten van drukwerk en porto te minimaliseren, bieden wij de mogelijkheid om de professionele flyer, uitnodiging of nieuwsbrief per e-mail te versturen. Middels de mailing kunnen algemene of specifieke informatie verstuurd worden, te denken aan een aankondiging, uitnodiging of informatie over noviteiten.

Hoe wordt de mailing gemaakt? U kunt een digitaal ontwerp van een flyer aanleveren. Deze zal worden omgezet naar een HTML versie die geschikt wordt gemaakt voor het digitaal versturen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een nieuw ontwerp door ons te laten maken, bijvoorbeeld in de stijl van de bedrijfswebsite of een bestaande brochure zijn. Wie is de afzender? In zowel Nederland alsook in België is de Anti-Spam wetgeving van kracht. Hierin moet de ontvanger toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van de reclame. Entreeding.com en Wegenbouw.be beschikken over een uitgebreide database met e-mailadressen die beschikbaar zijn voor een mailing. In verband met de huidige spamwet moet de afzender van de e-mail afhankelijk van het land en de permissie, Entreeding.com of Wegenbouw.be zijn.

Voordelen digitale mailing:

  • Geen drukkosten;
  • Geen portokosten;
  • Full colour; 
  • Snelle levertijd;
  • Doorlinken naar andere digitale reclame-uitingen of de website.

Wilt u meer informatie over wat onze Direct Marketing mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons en wij maken u graag een passend voorstel. 
Bel 045-5286263 of mail naar sales@entreeding.com