Leica Icon 3D

Te huur

Leica Icon 3D

Omschrijving

Wij beschikken over rupsgraafmachines, mobiele graafmachines en laadschoppen met 2D en 3D GPS machinebesturing. Met deze machines construeren wij in een fractie van de normale tijd complexe geometrieën, profielen en vlakken. Ook onder water graven en “blind” graafwerk kan met behulp van de 2D en 3D GPS-besturing probleemloos worden uitgevoerd.



Het 2D en 3D GPS-systeem is een tool waarmee alle meetgereedschappen in de kraan verwerkt zijn. Hiermee kunnen machinisten veel preciezer uitgraven, wat verspilling van materiaal en daardoor kosten zoals brandstof en machine-uren bespaart. Een duurzame oplossing!



Voor het uitgraven van zeer grote gebieden is de kraanmachinist niet meer afhankelijk van vele werktekeningen. Het besturingssysteem is voorzien van een digitale en daardoor oneindige blauwdruk. Bijkomend voordeel van de GPS techniek, is de verbeterde locatieveiligheid en machineproductiviteit. GPS-machinebesturing vervangt de noodzaak voor extra controles waardoor maatvoerders het graafgebied niet meer in hoeven.

Timmerman Grondverzet en Kraanverhuur

Wittelterweg 14a

7986 PK Wittelte

Nederland

+31-5.. Toon nummer

+3164.. Toon nummer

700 keer bekeken

Direct beschikbaarheid bekijken en vele andere voordelen voor leden!Word nu lid van Entreeding.com

Check beschikbaarheid

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!