Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Bol heeft afscheid genomen van zijn laatste Werklust Wiellader.

Bol heeft afscheid genomen van zijn laatste Werklust Wiellader.

Na heel wat jaren en verschillende types heeft Bol afscheid genomen van zijn laatste Werklust wiellader WG18F

Datum: 19-02-2019 Lees meer

Het nieuwe zoeken.

Het nieuwe zoeken.

Je hebt iets nodig maar je hebt geen tijd om je hele netwerk af te bellen.
Het zou erg handig zijn als je netwerk inzage had in jouw behoefte zodat je jou bellen wanneer ze kunnen leveren.

Datum: 18-02-2019 Lees meer

Mecalac 8MCR voor jubilerend Otten Infra

Mecalac 8MCR voor jubilerend Otten Infra

Vrijdag 8 februari werd met een groot feest het 12,5 jarig bestaan van Otten Infra uit Wapse gevierd. Begonnen in 2006 met een Audi A3 met aanhanger vanuit een garage in Vledder, is het in Drenthe gevestigde bedrijf uitgegroeid tot een onderneming waar nu zo'n honderd mensen werken. Het jonge ondernemers echtpaar Henri en Renate Otten vond het een mooie mijlpaal om te vieren. Om het feest met persoonlijke verhalen en anekdotes te openen was de kleurrijke ondernemer Hennie van der Most uitgenodigd. 

Aansluitend werd op zaterdag 9 februari een Open Dag gehouden. Zowel binnen als buiten staan bedrijfswagens en werkmaterieel opgesteld.

Op gebied van bestratingen kun je voor vrijwel alles bij Otten terecht. Van de aanleg van parkeerplaatsen en grote pleinen tot de aanleg van (fiets-)paden en van sierbestrating tot agrarische bedrijfsverharding. Machinaal bestraten rekent Otten Infra tot haar specialiteit. Ook bijbehorende rioleringswerkzaamheden en het profileren van puin-/zandbanen behoren tot de activiteiten van het jubilerende bedrijf. Otten Infra beschikt over de meest moderne machines en gereedschappen. Alle nieuwe ontwikkelingen worden in de gaten gehouden en werken op die manier efficiënt en volgens de ARBO-normen. Het bedrijf is in het bezit van een ISO, VCA en SEB-certificering. 

Datum: 14-02-2019 Lees meer

Bekijk de aftermovie van de Infra Relatiedagen 2019

Bekijk de aftermovie van de Infra Relatiedagen 2019

Vorige week waren de Infra Relatiedagen.

Meer dan 350 exposanten verwelkomden vele bezoekers en studenten.

 

Datum: 13-02-2019 Lees meer

Kobelco SK210LC-10 voor De Goei en Zn.

Kobelco SK210LC-10 voor De Goei en Zn.

Loonbedrijf De Goei en Zn. uit Geldermalsen heeft via de Kemp Groep in De Meern een compleet uitgeruste Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine met Topcon voorbereiding in ontvangst genomen.

Datum: 12-02-2019 Lees meer

Nieuwe leden in januari.

Nieuwe leden in januari.

's Lands grootse platform voor groen, grond en infra groeit gestaag door.

Datum: 11-02-2019 Lees meer

Eurotrac gaat elektrisch.

Eurotrac gaat elektrisch.

Het levering programma van de Eurotrac compact shovels wordt verrijkt met een elektrische uitvoering die vanaf heden verkrijgbaar is. Het gaat hier om de Eurotrac W11-E , een compacte machine van 2300kg met een hefvermogen van 1150kg. Deze machine beschikt over een lithium accu van 400A/60V waar men onder normale omstandigheden 6uur kan werken, men moet rekening houden met een oplaad tijd van 2 uur.

Datum: 08-02-2019 Lees meer

Uitgekiende Scania 8x4 betonmixers voor Rouwmaat

Uitgekiende Scania 8x4 betonmixers voor Rouwmaat

De Rouwmaat Groep in Groenlo nam recent twee nieuwe 12 kuubs betonmixers met een opbouw van Stetter in gebruik op basis van de Scania G370 8x4 met de middellange dagcabine met normale dakhoogte. Over de configuratie is samen met de dealer in Gaanderen lang nagedacht. Met als resultaat twee bijzondere voertuigen die helemaal op hun taak zijn toegesneden.  

Datum: 07-02-2019 Lees meer

Heeft u iets te melden?

Heeft u iets te melden?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen die werkzaam zijn in groen, grond of infra?
Mail het dan naar nieuws@entreeding.com

Datum: 05-02-2019 Lees meer

Europees patent voor Nooteboom Liftadaptoren Mega Windmill Transporter

Europees patent voor Nooteboom  Liftadaptoren Mega Windmill Transporter

Eind vorig jaar is aan Nooteboom het Europees patent verleend (Nummer EP1558464) voor de LIFTAD, de speciale liftadaptoren voor de Mega Windmill Transporter. In korte tijd, na het toekennen van het patent voor de EURO-PX dieplader,  is dit weer een belangrijk innovatie succes voor Nooteboom Trailers. Het toekennen van het patent heeft net als bij de EURO-PX dieplader lange tijd op zich laten wachten, en dit geval zelfs 13 jaar. Al in 2005 is de LIFTAD voor een internationaal patent aangemeld. Dit nieuwste patent voor Nooteboom blijft van kracht tot eind 2023.

Datum: 04-02-2019 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: