Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Nieuwe DAF en FIAT bedrijfsvoertuigen voor Voedselbank Rotterdam.

Nieuwe DAF en FIAT bedrijfsvoertuigen voor Voedselbank Rotterdam.

Om bestaande, oude en versleten voertuigen te vervangen leverde Truckland Rotterdam onlangs een vijftal nieuwe bedrijfsauto’s en een oplegger aan de Voedselbank Rotterdam en het regionaal Distributiecentrum.

Uiteindelijk viel de keus op een tweetal 19 Tons DAF LF koel/ vries bakwagens, een DAF CF FT 4x2 trekker met bijpassende koel/vries oplegger en twee FIAT Ducato bedrijfswagens, waarvan er een is uitgevoerd als chassis-cabine met Plywood opbouw plus laadklep en de ander als bestelbus met koelinstallatie.

Datum: 21-11-2018 Lees meer

Gebr. De Koning tekent samenwerkingsovereenkomst met Giken Europe.

Gebr. De Koning tekent samenwerkingsovereenkomst met Giken Europe.

Gebr. De Koning heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Giken Europe. Dirk-Jan Teeuw, directeur Gebr. De Koning, en Anthony Bertrams, CEO Giken Europa ondertekenden tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor in Japan de officiële samenwerkingsovereenkomst. Gebr. De Koning gaat actief bijdragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van nieuwe en bestaande technieken waarmee trillingsvrij palen en damwand kan worden aangebracht. Hiermee wordt invulling gegeven aan de marktvraag voor bouwen in een complexe omgeving.

Datum: 20-11-2018 Lees meer

InfraTech en MATEXPO lanceren nieuwe vakbeurs: Techni-Mat

InfraTech en MATEXPO lanceren nieuwe vakbeurs: Techni-Mat

InfraTech en Matexpo slaan de handen ineen en lanceren in maart 2020 de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. Deze nieuwe beurs over technieken en materialen voor infra en ruwbouw kwam tot stand naar aanleiding van een concrete behoefte uit de bouwsector. Techni-Mat is een nieuw concept voor alle spelers binnen infra en ruwbouw. De beurs richt zich specifiek op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden en private opdrachtgevers.

Datum: 19-11-2018 Lees meer

Zesde Atlas spoorwegmachine voor van de Mheen Rail in drie jaar.

Zesde Atlas spoorwegmachine voor van de Mheen Rail in drie jaar.

Van de Mheen Rail B.V. assisteert bij het onderhoud en de aanleg van de spoorbaan voor verschillende spoorbouw aannemers in Nederland. Hiervoor heeft Van de Mheen Rail de beschikking over meerdere compleet uitgeruste spoorkranen, zoals deze Atlas 160WSR compact draaiende spoorwegmachine. In combinatie met de juiste toebehoren is Van der Mheen zeer flexibel inzetbaar op en rond het spoor.

Datum: 19-11-2018 Lees meer

Het nieuwe zoeken.

Het nieuwe zoeken.

Het is 15:00 uur en uw reguliere leveranciers hebben geen mobiele kraan vrij.
Toch moet de kraan er morgen om 7:00 uur staan.

Wie kunt u nog bellen? Hoe komt u aan hun nummer?

Op Google zoeken naar mobiele kranen en de bedrijven één voor één bellen?

Dat is zo 2010!

Datum: 16-11-2018 Lees meer

Compacte, maar toch uiterst complete Kobelco SK75SR voor HKA-Nieuwkoop

Compacte, maar toch uiterst complete Kobelco SK75SR voor HKA-Nieuwkoop

Recent is door Kemp Groep een compleet uitgeruste Kobelco SK75SR afgeleverd bij HKA-Nieuwkoop. Een grootse machine in een klein pakketje.

Datum: 15-11-2018 Lees meer

Recycling 2018

Recycling 2018

Op 20, 21 en 22 november vindt de negende editie van vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé recyclingbeurs van Nederland kunt u als bezoeker innovaties en producten op het gebied van afval, inzameling, transport, sorteren/ opslag en verwerken/ recyclen zien, voelen en ervaren! 
Bent u werkzaam in de afvalketen of bent u op zoek naar oplossingen voor uw (industriële) afvalstromen binnen bijvoorbeeld de bouw- en sloopsector en het MKB/MKB+? Kom dan naar vakbeurs Recycling om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Drie dagen lang kunt u programma’s volgen over o.a.:

  • het overstappen naar circulair ondernemen;
  • de waarde van afval;
  • circulair aanbesteden;
Datum: 14-11-2018 Lees meer

Kraanverhuurbedrijf Haveman viert 20-jarig jubileum

Kraanverhuurbedrijf Haveman viert 20-jarig jubileum

Wanneer je Dieverbrug binnenrijdt kan het je nauwelijks ontgaan: een imposante loods met daarop in grote rode letters 'Haveman'. Het kraanverhuurbedrijf viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Een jubileum dat volgens eigenaar Jantinus Haveman geen vanzelfsprekendheid was: 'Het afgelopen jaar is lastig geweest door het faillisement van twee opdrachtgevers. Dat we nu een jaar later als gezond bedrijf ons 20-jarig bestaan mogen vieren voelt dan wel extra bijzonder. Ik ben er dan ook erg trots op hoe het bedrijf in de afgelopen 20 jaar gegroeid is.'

Datum: 12-11-2018 Lees meer

Engcon draaikantelstukken kantelen nu automatisch met Trimble - voor nog meer effectiviteit.

Engcon draaikantelstukken kantelen nu automatisch met Trimble - voor nog meer effectiviteit.

Engcon, 's werelds leidende fabrikant van draaikantelstukken, heeft samen met graafmachinefabrikant Trimble een nieuwe functie ontwikkeld. Hiermee houdt de bak automatisch de juiste helling aan. Zo hoeft de graafmachinist alleen maar rekening te houden met de hoogte en het rotatievlak van het draaikantelstuk. Dit leidt tot nog meer efficiency en rendement.

Datum: 07-11-2018 Lees meer

Kobelco SK45SRX voor Van Doorn

Kobelco SK45SRX voor Van Doorn

Van Doorn Geldermalsen B.V. heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK45SRX minigraafmachine in ontvangst genomen. Eerder dit jaar nam Van Doorn twee Atlas mobiele graafmachines in gebruik

Datum: 06-11-2018 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: