Communicatie software Groen, Grond en Infra

Laatste Nieuws

Twee kobelco sk75sr-7 rupsgraafmachines voor JDB Groep

Twee kobelco sk75sr-7 rupsgraafmachines voor JDB Groep

De firma JDB Groep uit Hoofddorp heeft, via de Kemp Groep in De Meern, de eerste van twee nieuwe Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachines in gebruik genomen. Deze zeer compleet uitgeruste machines zullen voornamelijk ingezet worden voor dijkwerken.
De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Datum: 23-08-2019 Lees meer

Bestel vanaf nu eenvoudig uw Takeuchi onderdelen online op shop.takeuchibenelux.com

Bestel vanaf nu eenvoudig uw Takeuchi onderdelen online op shop.takeuchibenelux.com

Via de Takeuchi Onderdelen Shop kunnen Takeuchi eigenaars 24 uur per dag en 7 dagen per week de benodigde onderdelen voor hun machine(s) bestellen. Dus ook wanneer men even snel ná werktijd wil shoppen, behoort dit tot de mogelijkheden. Op deze nieuwe webshop kan men heel eenvoudig zoeken en direct bestellen.

Veel onderdelen die via de exclusieve Takeuchi importeur, Verhoeven Grondverzetmachines BV, verkrijgbaar zijn, vindt men terug op de Takeuchi Onderdelen Shop. Denk hierbij aan onderhoudsproducten, cabinedelen, rijwerk- en motoronderdelen. Een aantal voorbeelden van producten zijn: filtersets, ruiten, spiegels, v-snaren en Takeuchi olie.

Momenteel zijn nog niet álle machine onderdelen beschikbaar op de webshop, maar Verhoeven is druk bezig om dit voor de toekomst wel te realiseren.

Datum: 22-08-2019 Lees meer

Eerste MAN voor A. Van Velsen Transport B.V.

Eerste MAN voor A. Van Velsen Transport B.V.

Betontransportspecialist A. van Velsen Transport B.V. uit Stompwijk heeft onlangs zijn eerste MAN in gebruik genomen. Het gaat om een TGS 49.460 10x4 met meesturende achterste as. MAN is nieuw in het twintig eenheden tellende betonmixerwagenpark van A. van Velsen Transport B.V.

Datum: 21-08-2019 Lees meer

Wie is de beste machinist van Nederland?

Wie is de beste machinist van Nederland?

Na 8 jaar organiseert Pon Equipment weer een wedstrijd om de nationale titel. De drie voorrondes zijn inmiddels geweest en de negen finalisten zijn bekend. Zij strijden tijdens de finale op zaterdag 7 september om de felbegeerde titel 'Beste Machinist van Nederland'. Dit levert automatisch drie finalisten op voor deelname aan het Europees kampioenschap in Malaga in oktober.

Datum: 19-08-2019 Lees meer

MATEXPO Innovation Award

MATEXPO Innovation Award

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 september vindt voor de voor de 38e keer de MATEXPO plaats in Kortrijk Xpo (België).
De avond ervoor (dinsdag 10 september) worden, voor de zevende keer op rij, de winnaars van de awards bekend gemaakt tijdens de officiële openingsceremonie van MATEXPO.
?Er werden 30 dossiers ingediend voor de Innovation Award, 20 voor de Green Award en 15 voor de nieuwe Safety Award. De jury koos drie genomineerden per categorie en staan hieronder in willekeurige volgorde.

Datum: 15-08-2019 Lees meer

Engcon stapt over op intern ontwikkelde, veilige snelwissels.

Engcon stapt over op intern ontwikkelde, veilige snelwissels.

Engcon, wereldleidende fabrikant van draaikantelstukken, is gestopt met de productie van de oudere, traditionele bevestigingen voor uitrustingsstukken van het S-type in de afmetingen S45-S80. Dit type bevestiging werd in de jaren 80 al op de markt geïntroduceerd. Deze zijn nu vervangen door de intern ontwikkelde, supermoderne snelwissel Q-Safe (QS) die tot één van de absoluut veiligste snelwissels van de markt gerekend. Deze snelwissel heeft bovendien ook een automatische aankoppeling voor elektriciteit, centrale smering en olietoevoer. Deze verandering is voor Engcon een schakel in het continue streven naar veiligere en meer efficiënte graafmachines.

Datum: 14-08-2019 Lees meer

Totaaloplossing voor Recycling Diemen

Totaaloplossing voor Recycling Diemen

Recycling Diemen, een dochter onderneming van Milieu Service Nederland is het startpunt voor de recycling van papier, plastic, hout, puin en oud ijzer. Hier worden afzetcontainers geleegd en afvalstromen aangeleverd door hun partners en relaties. De diverse afvalstromen worden door hun verder gescheiden en voorbereid tot optimaal verwerkbare afvalstromen voor de recyclingpartners.

De verschillende afvalstromen worden vervolgens verwerkt tot nieuwe grondstof, halffabricaat of energie. Zo geven zij waarde aan uw afval en werken we samen aan een duurzame toekomst in een schonere wereld.

Datum: 13-08-2019 Lees meer

Heeft u iets te melden?

Heeft u iets te melden?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen werkzaam in groen, grond of infra?

Laat het ons weten.

Berichten op onze homepage, Facebookpagina en nieuwsbrief bereiken maandelijks vele duizenden mensen werkzaam in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Datum: 12-08-2019 Lees meer

Scania op Transport Compleet Gorinchem 2019

Scania op Transport Compleet Gorinchem 2019

Focus op 50 jaar V8, duurzaamheid en Driver Services.

Het zal niemand zijn ontgaan. Dit jaar bestaat Scania's legendarische V8 motor 50 jaar en gedurende heel 2019 wordt daaraan de nodige aandacht geschonken. Ook deze editie van Transport Compleet vormt daarop geen uitzondering. Het huidige programma Scania V8 motoren is uniek in de branche en levert zowel de nodige brute kracht voor elke zware toepassing als een duurzame en zuinige transportoplossing. Op de stand in Gorinchem presenteert Scania haar Special Edition S650 V8, die speciaal voor dit jubileumjaar is ontworpen. De tweede trekker op de stand is uitgerust met een 13-liter SCR-only motor; de zuinigste diesel/HVO motor in de geschiedenis van Scania. Onlangs kreeg deze motor, voor het derde jaar op rij, de prestigieuze Green Truck of the Year Award in een directe confrontatie met de belangrijkste concurrenten.

Datum: 09-08-2019 Lees meer

Scania vierasser met vier zitplaatsen voor marcel wittenberg oss b.v.

Scania vierasser met vier zitplaatsen voor marcel wittenberg oss b.v.

Aannemingsbedrijf Marcel Wittenberg Oss B.V. nam onlangs een Scania G410 8x4*4 bakwagen met ketting-container installatie van Transcom in Harderwijk in gebruik. Het voertuig is uitgevoerd als XT en beschikt over vier goedgekeurde zitplaatsen. Deze conversie werd doorgevoerd door Estepe in Heesch.

Datum: 07-08-2019 Lees meer
Zoeken in nieuwsberichten: