ReVe Infra en Tuinaanleg

 
Het bedrijf
Welkom bij ReVe Infra en Tuinaanleg in Mijdrecht

Over ReVe

John en Vincent

ReVe Infra en Tuinaanleg is een samenwerkingsverband tussen John Reurings en Vincent Versteeg.

John heeft na zijn opleiding tot hovenier ruime ervaring opgedaan in het veld. Zo heeft hij in de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het (onder)aannemen van grote bestratings- en wegenbouw projecten. Deze projecten bevatten zowel het ambachtelijke straatwerk als het machinale bestraten.

Vincent heeft na een opleiding tot kraanmachinist vele draaiuren gemaakt binnen de Grond-, Weg-, en Waterbouw. Hij heeft de afgelopen jaren dan ook veel kennis opgebouwd binnen de Infra en weet als geen ander hoe hij het grondwerk vakkundig voor u in gereedheid moet brengen.

In 2008 besloten John en Vincent samen te gaan werken onder de naam ReVe Infra- en Tuinaanleg. Inmiddels heeft het bedrijf vele mooie projecten gerealiseerd en kunt u altijd contact met hen opnemen voor een passend advies!

ReVe is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een 11-koppig jong en enthousiast team.

Daan, Dion, Jasper, Erik, Rob, Erik R, Tim, Randy en Wim zijn de jongens die uw klus aanpakken. Of het nu om grondwerk, straatwerk, wegenbouw of tuinaanleg gaat. Voor iedere klus heeft ReVe de expertise in huis.

In 2016 heeft Esther zich bij het team gevoegd als directie secretaresse op kantoor.

T: +3161153... Toon nummer
I: www.revebestrating.nl


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 30247053
Reeds 1 jaar actief op Entreeding.com.