Entreeding verwelkomt Stefan van Kessel Grondwerk - Groenwerkzaamheden

Gepubliceerd op 12-04-2024 08:30

Welkom bij Stefan van Kessel Grondwerk - Groenwerkzaamheden, uw betrouwbare partner op het gebied van grond- en groenwerkzaamheden in Berlicum, Nederland. Met een compact doch competent team van 1 tot 5 personen, bieden we diensten aan met een onovertroffen niveau van deskundigheid en efficiëntie, verzekerd door onze VCA* certificering en VIHB-registratie.

Binnen ons materieel bezitten we de Mecalac 8 ton's mobiele graafmachine. Dit robuuste stuk uitrusting beschikt over functies zoals een brede opschoonbak, een puinriekbak, een hydr. snelwisselsysteem, en een sloopsorteergrijper. Bovendien is het gekeurd en wordt het bediend door een ervaren machinist met een B-VCA diploma. De machine is verder uitgerust met een draai/kantelstuk en een 3-delige giek voor extra veelzijdigheid, evenals een heggenschaar of takkenknipper.

Verder hebben we ook een minigraver/ midigraver beschikbaar, eveneens het Mecalac 8 ton's model met een gewicht van 8 ton. Naast de bovenstaande functies, wordt dit model geleverd met een tandenbak en midigraver. Voor meer specifiek maaiwerk beschikken we ook over een tractor met een klepelmaaier voor achteraanbouw.

Daarnaast hebben we ook een tractor voorzien van een kipper met een inhoud van 12m3, compleet met een hydr. achterklep, ideaal voor het transport van grond en zand.

Voor verdere informatie of vragen over onze diensten, aarzel niet om telefonisch contact. 
We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!