Communicatie software Groen, Grond en Infra

No-Dig

Publicatiedatum: 16-09-2005 10:54
Nog een paar dagen te gaan tot experts van sleufloze technieken bijeenkomen in Rotterdam. Van maandag 19 september tot en met woensdag 21 september komen vakgenoten vanuit de hele wereld naar Ahoy’ om elkaar te ontmoeten, om kennis te nemen van de laatste innovaties en om te praten over de laatste kennis en kunde op het gebied van sleufloze technieken.

U bent meer dan welkom om de beurs te bezoeken. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Kijk op de website om u voor te registreren, zo bespaart u tijd bij de ingang. Voor meer informatie en een compleet overzicht van alle exposanten, bezoek de website. 

CONGRES
Met meer dan 50 sprekers vanuit de hele wereld is het No-Dig Congres een niet te missen evenement als u in deze industrie werkzaam bent. Er zijn nog enkele last-minute tickets beschikbaar, voor één dag of voor alle drie de dagen. ISTT leden ontvangen korting. Kijk op de website of informeer bij de informatiebalie naar de beschikbaarheid. Bezoekers van het congres ontvangen een congrestas met het programma, een boekje met samenvattingen en de lezingen op CD.

TECHNISCHE EXCURSIE
Op dinsdag en woensdag wordt een technische excursie georganiseerd naar de werkzaamheden rond het Calandkanaal. Het aantal personen is gelimiteerd tot 30 per dag. De bus vertrekt om 13.00 uur bij de hoofdingang van Ahoy’. Kaarten à € 15,00 per stuk zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie in hal 1.

HDD COMPETITIE
Zes teams nemen deel aan de boorcompetitie. Alle teams moeten gebruik maken van dezelfde boor in deze wedstrijd. Het boren zal plaatsvinden onder de waterpartij tussen Ahoy’ en het Zuiderpark.

OPENING & SLUITING
Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de officiële opening en bij de sluitingsbijeenkomst. De opening vindt plaats op maandagmorgen 19 september vanaf 09.30 uur and zal worden gevolgd door de kick off van de HDD competitie en de uitreiking van de No-Dig Awards 2005.

De sluitingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 september van 17.00 tot 18.00 uur op het Meeting Point. Er worden drankjes en hapjes geserveerd en in de tussentijd vinden enkele presentaties plaats evenals de prijsuitreiking van de HDD Competitie. Hopelijk treffen wij u daar.

Voor meer informatie en een compleet overzicht van alle exposanten, bezoek de website

no-dig2005.com