Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ahlmann Nederland gaat Duitse markt veroveren

Publicatiedatum: 03-10-2005 13:46
In Alpen, circa 4 kilometer van autosnelweg A57/E31 (Nijmegen-Keulen), vond eind september de opening plaats van het nieuwe filiaal van Ahlmann Nederland bv.
Ahlmann ontvangt een unieke gravure van de Ahlmann fabriekAhlmann ontvangt een unieke gravure van de Ahlmann fabriek

Onder de naam Ahlmann-NRW GmbH zijn zij, sinds 1 juli jl., verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in Nordrhein Westfalen en in een deel van Niedersachsen (een gebied dat zich uitstrekt van de Noordzee - in het noorden - tot en met Keulen - in het zuiden). Onze Duitse oosterburen kunnen hier terecht voor de vertrouwde Ahlmann zwenk-, knik-, front- en telezwenkladers en voor Mecalac multifunctionele-, mobiele- en rupsgraafmachines.

 

Op industrieterrein Alpen-Süd heeft Ahlmann de beschikking over een terrein van maar liefst 4.500 m². Naast een verkoopkantoor is er ook een volledig ingerichte werkplaats en onderdelenmagazijn. Tevens bestaat de mogelijk om overdekt demonstraties te verzorgen.

 

Ahlmann Nederland beschouwt het als een groot compliment dat de Duitse fabrikant haar deze taken toevertrouwt en hoopt in Duitsland net zo succesvol te zijn als in Nederland.


Ahlmann-NRW GmbH
Weseler Straße 70
Gewerbegebiet Süd
D-46519  Alpen

www.ahlmann-nrw.de