Communicatie software Groen, Grond en Infra

'spoedvraag' groot succes

Publicatiedatum: 23-11-2005 16:38
Wat doe je als je voor morgen nog een machine te kort komt? Simpel, plaats een spoedvraag op entreeding.com. Sinds de introductie medio dit jaar, zijn er ruim 200 spoedvragen geplaatst!!!
Entreeding.com introduceerde op verzoek van haar leden, de zogenaamde ‘spoedvraag’. De spoedvraag is een snelwerkende oplossing voor GWW-, transport- en loonbedrijven die ’s middags na 14.00 uur nog een vraag hebben naar een bepaalde machine - vrachtauto - personeel of grondstof voor de volgende dag. Dat deze formule werkt is een feit gezien het frequente gebruik.

Meest voorkomende spoedvragen zijn:
Mobiele graafmachines  Vrachtauto's Machinisten
Grondwerkers Wielladers Minigravers
Longreachkranen Kipperopleggers         Grondwerkers
Rupsmidigravers Bulldozers

Dumpers

Kraanwagens    Vrachtwagenchauffeurs    Rioolwerkers 
Zwenkladers Tractorchauffeur

Rupsgraafmachines

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig, een planner plaatst zelf de 'spoedvraag' (slechts 10 sec. werk). Deze vraag wordt vervolgens automatisch direct gemaild naar ruim 550 planners van collega-bedrijven. In deze mail staat de gewenste machine, waar en wanneer inclusief naam en telefoonnummer van de vrager. Indien de vraag past, belt men rechtstreeks met elkaar en zijn er weer 2 bedrijven geholpen.

Uit recent onderzoek is gebleken dat ruim 80% van alle spoedvragen binnen 1 uur worden ingevuld. Overigens is het voor deze dienst niet noodzakelijk om de hele dag achter een computer te zitten. Middels een SMS kunt u de spoedvraag ook direct op uw GSM ontvangen. Kan het nog sneller?

Wilt u ook kunnen reageren op andermans ‘spoedvragen’ of heeft u zelf een spoedvraag? Bezoek entreeding.com op de Infra Relatiedagen te Gorinchem of bel voor een vrijblijvende demonstratie op locatie: 045-528 62 63 of mail naar info@entreeding.com 


Voorbeeld spoedvraag 15 november j.l.Voorbeeld spoedvraag 15 november j.l.