Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com tijdelijk naar Gorkum!

Publicatiedatum: 09-11-2006 13:45
Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 november staat entreeding.com tijdens de beursdagen weer klaar om u te begroeten tijdens INFRA Relatiedagen in Gorinchem. Voor u een goede gelegenheid om kennis te maken met entreeding.com.

Entreeding.com 5 jaar operationeel
Wat ooit de gedachte was van een innovatieve planner is uitgegroeid tot een succesvol GWW marktplein gebruikt door meer dan 500 bedrijven, grondverzet, wegenbouwers, waterbouwers, sloop-, loon- en transportbedrijven, stratenmakers en aannemers in heel Nederland. Snel en gemakkelijk zoeken of aanbieden van materieel, personeel of handelen in grondstoffen, dat is het grote voordeel van werken met entreeding.com.

NIEUW www.GWWpersoneel.nl
U bent op zoek naar geschikt GWW personeel? Hiervoor bent u bij entreeding.com ook aan het juiste adres. U kunt het actuele bestand van werkzoekenden raadplegen en een vacature (laten) plaatsen. GWWpersoneel is de specialist voor machinisten, chauffeurs, grondwerkers, stratenmakers en monteurs.

Speciaal voor deze beurs bent u van harte uitgenodigd om onze stand 102 te bezoeken voor een gratis vrijblijvende demonstratie of een praatje te maken met uw bekende entreeding.com medewerker.

Voor informatie of gratis kaarten,
mail naar richard@entreeding.com  of bel Richard 045-5286263

www.evenementenhalgorinchem.nl

Ontmoet ook Guus, onze nieuwe Commerciele Creatieve collega voor Brabant en LimburgOntmoet ook Guus, onze nieuwe Commerciele Creatieve collega voor Brabant en Limburg