Communicatie software Groen, Grond en Infra

6x CAT voor Oosterhof Holman

Publicatiedatum: 27-07-2007 11:30
Pon Equiment BV heeft deze maand zes nieuwe Caterpillar machines afgeleverd aan Oosterhof Holman te Grijpskerk. Het gaat om drie mobiele kranen en drie hydraulische graafmachines.

De mobiele kranen, twee CAT’s M313C en één CAT M315C, zullen gebruikt worden voor werkzaamheden in de wegenbouw, infra, riolering en reconstructies. Deze machines zijn allemaal voorzien van een variabel verstelbare giek en Verachtert kantelstukken, waarbij één met een draaikantelstuk. Oosterhof Holman heeft bewust gekozen voor een M315C, omdat deze – naast bovenstaande werkzaamheden - ook geschikt moet zijn voor het lossen van bootjes met baggerslip.

Een van de drie graafmachines van het type Caterpillar 323D is uitgerust met een variabel verstelbare giek en wordt specifiek gebruikt voor het zetten van damwanden. De ander twee CAT’s 323D zijn verzien van een verlengde giek wat de baggerwerkzaamheden vanaf een ponton vergemakkelijkt. Deze gieken zijn in de werkplaats van Pon Equiment te Beilen tot 12 meter verlengd.

Oosterhof Holman is actief in de infrastructuur, bodembeheer, beton- en waterwerken, groenvoorziening en planontwikkeling. Met de karakteristieke elementen van een familiebedrijf als korte communicatielijnen en liefde voor het vak, heeft Oosterhof Holman zich ontwikkeld tot een middelgroot GWW bedrijf in hoofdzakelijk het Noorden van Nederland. Met haar tak Milieutechniek is zij in heel Nederland en België operationeel