Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com tijdelijk naar Gorkum!

Publicatiedatum: 10-11-2007 13:33
Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 november staat entreeding.com tijdens de beursdagen weer klaar om u te begroeten tijdens INFRA Relatiedagen in Gorinchem. Voor u een goede gelegenheid om kennis te maken met entreeding.com.


Wat ooit begon als een revolutionair idee is nu uitgegroeid tot een succesvol GWW marktplein gebruikt door meer dan 650 grondverzetters, wegenbouwers, waterbouwers, sloop-, loon- en transportbedrijven, stratenmakers en aannemers in heel Nederland.

Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een 'digitaal marktplaats' waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder krijgt men als deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto's en eigenschappen

Hierbij nodigen wij u van harte uit om ons op de beurs te bezoeken op onze stand 276 voor een gratis vrijblijvende demonstratie of om een praatje te maken met uw bekende entreeding.com medewerker.

Voor informatie of gratis kaarten,
mail naar richard@entreeding.com  of bel Richard 045-5286263 
 

www.evenementenhalgorinchem.nl