Hyundai H210-7A voor Beelen

Gepubliceerd op 27-03-2008 18:14
Onlangs is bij Beelen Midden Nederland een Hyundai H210-7A geleverd door Van der Spek Vianen B.V. Beelen Midden Nederland, dochterbedrijf van Beelen sloopwerken.
Beelen Midden Nederland verwerkt op de locatie in Houten die op dit moment volledig opnieuw wordt ingericht vele verschillende afvalstromen, die na verwerking kunnen worden hergebruikt of worden afgezet naar verdere verwerkers.

Vorig jaar leverde Van der Spek ook al een Fuchs M331 overslagmachine aan Beelen Midden Nederland. Door de groei en de daarbij behorende inzet van machines is de investering in de Hyundai rupsmachine een logisch gevolg.

De Hyundai H210-7 is uitgerust met alle functies voor o.a. een sorteergrijper en een chrusher
en is natuurlijk voorzien van een overdruk installatie. De 210 zal naast het uitsorteren van de verschillende stromen ook worden ingezet voor het voorbewerken van binnengekomen puin dat gebroken zal worden op de locatie in Houten door zusterbedrijf Beelen Reststoffen.
Daarbij zullen de tevens door Van der Spek geleverde Kleemann puinbreker ingezet worden.

Wat betreft de Hyundai graafmachine is het de volgende in het rijtje van geleverde Hyundai’s aan Beelen, de volgende types zijn de afgelopen tijd geleverd aan Beelen Sloopwerken : een 45 tons H450-7 en een 30 tons H290-7.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!