Communicatie software Groen, Grond en Infra

Machinepark Van Berkel compleet

Publicatiedatum: 25-06-2008 09:26
Graafmachineverhuurbedrijf Christ van Berkel uit Helvoirt kreeg onlangs een nieuwe CAT M313D geleverd. Deze mobiele graafmachine van Caterpillar is van alle gemakken voorzien. Een VA boom, alle mogelijke extra functies en een deluxe cabine.
Christ van Berkel heeft onlangs, samen met zijn zoon Christiaan, besloten om afscheid te nemen van hun laatste Caterpillar 206BFT uit 1994. In 2004 werd al besloten een CAT 206 te vervangen voor Caterpillar M313 uit de C-serie. Nu is hun prachtig onderhouden park compleet gemaakt met een Caterpillar M313 uit de D-serie.

Vader en zoon werken al geruime tijd samen als zelfstandige ondernemers en maken ook al deze tijd al gebruik van Caterpillar machines. Niet zo vreemd dat er al een behoorlijk aantal draaiuren op een Caterpillar gemaakt zijn door Christ van Berkel. Hij heeft niet minder dan 50.300 aaneengesloten draaiuren op zijn naam staan. Reden te meer voor account manager Dennis van Dijk van Pon Equipment om nog een machine aan Christ van berkel te overhandigen. Een Gouden bulldozer!