Communicatie software Groen, Grond en Infra

Krachtigste zuigwagen voor Beets

Publicatiedatum: 26-06-2008 17:13
Beets Zuig- & Blaastechniek BV heeft vorige week een nieuwe RSP-Zuigwagen in ontvangst genomen die op een oplegger staat met stationare MB V8 (620 pk) motor en voort getrokken word door een nieuwe MB Actros 2541 (410pk).

Deze nieuwe zuigwagen is de krachtigste zuigwagen van Europa. De nieuwe RSP-zuigwagen is uitgerust met 3 turbines die gezamenlijk voor max 0,45 onderdruk en 42000 m³ luchtverplaatsing p/u zorgen. Met de RSP-zuigwagen van Cor Beets worden water- en gasleidingen snel en probleemloos blootgelegd. Zand, grond, modder, puin en stenen tot een diameter van 25 cm worden door een krachtige turbines in de ruime voorraadbak (tot 12 m³) gezogen. Reparatiewerkzaamheden, het verwijderen van besmet/vervuild materiaal, het leegpompen van volgelopen kelders en realiseren van kelders onder bestaande huizen: het kan allemaal met de RSP-zuigwagen van Cor Beets.

Met RSP-zuigwagen van Cor Beets kunnen uitzuigwerkzaamheden uitgevoerd worden in alle grondsoorten tot diversen dieptes en afstanden.

www.zuigtechniek.nl