Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kuiken asfaltdag

Publicatiedatum: 16-10-2008 16:15
Op 4 november a.s. organiseert Kuiken N.V. een themadag die geheel gewijd is aan de nieuwe serie Volvo ABG wegenbouwmachines. De asfaltdag zal plaatsvinden bij Kuiken aan de Dukaat 1 in Emmeloord en start om 13.30 uur
Tijdens deze themadag zal de complete lijn asfalteermachines, walsen en graders van Volvo Construction Equipment nader geïntroduceerd gaan worden aan Nederlandse, Duitse en Belgische belangstellenden. Naast presentaties over de verschillende machines zullen de machines ook gedemonstreerd worden op het demoterrein van Kuiken N.V.

“Afgelopen maanden is er hard gewerkt om onze interne organisatie klaar te stomen voor Volvo ABG wegenbouwmachines”, aldus Jelle Bosscha, Managing Director van Kuiken N.V. “Deze productlijn vergt namelijk een andere aanpak dan onze bekende lijn Volvo grondverzetmachines. Snelle, adequate service en onderhoud is voor wegenbouwmachines nog belangrijker. Inmiddels hebben we de juiste mensen aangetrokken die de verkoop, service, onderhoud en onderdelenvoorziening van deze lijn wegenbouwmachines uitstekend kunnen verzorgen. De asfaltdag is voor ons dan ook de daadwerkelijke start van deze nieuwe productlijn. De lijn is voor ons van strategisch belang, omdat Kuiken N.V. hiermee haar positie als allround leverancier van Construction Equipment verder gaat versterken”.

Tijdens deze dag zal ook Richard Owen, Vice President van Volvo Road Machinery, aanwezig zijn en een nadere toelichting geven op de strategische keuze van Volvo om de wegenbouwdivisie van Ingersoll Rand over te nemen. In Europa is Ingersoll Rand vooral bekend van de ABG wegenbouwmachines.

De asfaltdag zal plaatsvinden op dinsdag 4 november a.s. bij Kuiken N.V. aan de Dukaat 1 in Emmeloord en start om 13.30 uur en duurt tot circa 18.00 uur. Belangstellenden die willen deelnemen aan deze asfaltdag kunnen zich van tevoren aanmelden via info@kuiken.nl.