Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Gurp B.V. officieel dealer van Volvo CCE

Publicatiedatum: 12-04-2009 14:31
Sinds maart 2009 heeft Kuiken CE een nieuwe, 11de partij aan haar netwerk van Compact dealers toegevoegd. Vanaf heden verkoopt LMB G.J. van Gurp B.V. uit Wijhe, naast de premium brands Krone en Fendt, nu ook mini- en midigraafmachines en -laadschoppen uit het Volvo assortiment.
Jelle Bosscha, Managing Director Kuiken Construction Equipment, is positief over de uitbreiding van het dealernetwerk en de samenwerking met Van Gurp: “Kuiken Construction Equipment denkt in LMB G.J. van Gurp B.V. een serieuze en geschikte partij voor de Volvo Compactlijn te hebben gevonden. Van Gurp is een professioneel bedrijf dat in staat is de Volvo filosofie uit te dragen en waarde te creëren voor haar klanten.”

LMB G.J. van Gurp werd opgericht in 1903 en is vanaf 2000 in handen van de vierde generatie G.J. van Gurp. In 2000 opende Van Gurp een Multimate bouwmarkt en sinds 2007 kent het bedrijf ook een verhuur afdeling. In 2006 werd het landbouwmechanisatiebedrijf uitgebreid met een extra machinehal en in 2009 met een extra bedrijfspand, voor de toegenomen handelsvoorraad in grondverzetmachines. Dit bedrijfspand, gevestigd langs de IJssel, doet tevens dienst als verkooplocatie.

De Volvo Compactlijn bestaat uit dertien verschillende modellen mini- en midigraafmachines vanaf 1600 kg, geproduceerd in Frankrijk, China en Korea, en acht modellen wielladers, geproduceerd te Konz, Duitsland.